JACKSON SON KEZ LONDRA'DA!

Michael Jackson dün kendi internet sitesinden yaptığı basın toplantısında yaptığı açıklamada, Londra O2 Arenada gerçekleşecek, tarihi son 10 konser için yeniden sahnelere döndüğünü açıkladı!

JACKSON SON KEZ LONDRA'DA!

2009 yazının ve son 10 yılın en büyük olayı olacak olan bu konserlerde Micheal Jackson en hit şarkılarını seslendirecek. Müzik dünyasının uzun zamandır merakla beklediği bu haber Michael Jackson için son nokta!

Son konserler serisini bundan 12 yıl önce gerçekleştiren Michael Jackson'ın Londra konserleri, tüm zamanların en merak edilen geri dönüşlerinden biri olacak! Her biri, kendi alanının en iyisi olan müzisyenlerden oluşan bir müzik grubunun eşlik edeceği ve bir sanat eserinden farksız nefes kesici sahne şovlarının ve sürpriz performansların yapılacağı bu konserler, muhteşem bir geri dönüşün garantisini veriyor!

“Hayranlarımın duymak isteyeceği şarkıları söylemek için Londra'ya geliyorum.” – Michael Jackson

Efsanevi 10 konserin açılış konseri, O2 Arena'da, 8 Temmuz'da gerçekleşecek. Bilet fiyatları rezervasyon ücretleri hariç: £75 - £65 - £50 aralığında olacak.

Turneyi düzenleyen AEG Live'ın başındaki Rob Hallett şöyle diyor: “Pop Müziğin Kralı”nın dönüşünü organize etmekten büyük bir gurur duyuyoruz! Çok daha uzun süre, müzik dünyasına hükmetmesi dileğiyle! Michael'ın müzik kariyerindeki en önemli konserlerden biri olacak bu konserlerde tüm dünyanın gözü, onun üzerinde olacak. Dünyanın farklı yerlerinden hayranların akın edeceği bu konserler, Kral'ın son konseri olacak!”

İzlemek için haberin videosuna tıklayınız...