Jailson yolcu, Samaris geliyor

Yeni sezon öncesi transferde büyük hareketlilik yaşayacak Fenerbahçe, Benfica ile sözleşmesi sona erecek Andreas Samaris’i listesine ekledi... Yunan ön libero, Ersun Yanal’ın istemediği Jailson’un yerine düşünülüyor.

Jailson yolcu, Samaris geliyor
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Fenerbahçe transferde bu sezon büyük bir hareketlilik yaşayacak. Sarı-Lacivertliler'in kaleci hariç hemen hemen her bölgede transfer yapması bekleniyor. Kanarya'da gündeme gelen son isim ise Benfica ile bu sezon sözleşmesi sona erecek olan Yunan orta saha oyuncusu Andreas Samaris.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Yunan Milli Takımı'nda da forma giyen 29 yaşındaki orta sahanın menajeri ile ilk temas kuruldu. Görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi. Samaris'in adı G.Saray ile de anılmıştı.

4 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI

F.Bahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal, ön libero oynayan Brezilyalı oyuncu Jailson'un performansından memnun değil. Sambacı bilindiği gib isezon başında Gremio'dan 4 milyon Euro'ya alınmıştı.

FFP'YE DE UYGUN BİR İSİM

Jailson'u 4 milyon Euro gibi bir ücretle satmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, Samaris'i bonservis ücreti ödemeden satın alacak. Böylece finansal fairplay kurallarına da çiğnememiş olacak.

SAMARİS KİMDİR?

YAŞI: 29

MEVKİ: O.SAHA

ÜLKESİ: YUNAN.

OYNADIĞI TAKIMLAR: Panionios (1 sezon) Olympiakos (1 sezon) Benfica (4 sezon).
Konular Spor Haberleri