JEWEX Trend Show göz kamaştırdı

Sektörün 4 öncü firmasının ürünlerinin sunulduğu "JEWEX Trend Show 2012" takı defilesinde Özge Ulusoy, Sedef Avcı, Didem Soydan ve Selda Car başta olmak üzere 20 manken podyuma çıktı.

JEWEX Trend Show göz kamaştırdı

Özgün tasarımları ve kalitesiyle kuyumculuk sektörüne liderlik eden firmalar, JEWEX 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı’nda görücüye çıktı. Dört öncü firmanın ürünleri, Türkiye’nin ünlü mankenleri tarafından podyumda sunuldu. Yeni Asır TV tarafından canlı olarak yayınlanan defilede Özge Ulusoy, Sedef Avcı, Didem Soydan ve Selda Car başta olmak üzere 20 manken podyuma çıktı. İstanbullu ve İzmirli mankenler, başarılı sunumlarıyla izleyicilerden büyük alkış aldı. Yarım saat süren defilede mankenler yüz binlerce TL değerindeki özel takıları başarıyla taşıdı. Mankenlerin saçlarını ünlü kuaför Can Gül tasarladı.

ÖZGE ULUSOY (FOTO-GALERİ)

"MÜKEMMEL" YORUMU

Atanaz Alyans, Bahadır, Genç Levent ve Özulucak Kuyumculuk firmalarının özel koleksiyonlarını, profesyoneller "mükemmel" olarak değerlendirdi. Defilenin ardından Atanaz Alyans sponsorluğunda tüm katılımcılara kokteyl verilirken, firma yetkilileri, ziyaretçiler ve katılımcılar günün yorgunluğunu attı. Atanaz Alyans ortaklarından Mustafa Sandıkçı, firma olarak hep daha ileriyi hedeflediklerini belirtirken, marka olarak sponsorluk çalışmalarına önem verdiklerini belirtti. Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer ise dünya liderliğini hak eden Türk kuyumculuk endüstrisinin günümüzün değişen moda trendleri ve estetik kavramları doğrultusunda, tüketicilerin istek ve beğenilerini göz önüne alarak farklı ve özgün ürünler geliştirmeye devam ettiğini vurguladı.

Kahraman Durak