John Malkovich bu kez film için geliyor

İki yıl önce 'The Music Critic Show' adlı gösterisi için Türkiye'ye gelen ünlü Hollywood yıldızı John Malkovich, yeniden ülkemize geliyor.

John Malkovich bu kez film için geliyor

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Amerikalı oyuncu çekimlerinin bir bölümü İzmir'de gerçekleştirilecek göçmen filmi 'The Strangers Case'i burada çekecek.

Yapımda Malkovich'e Fransız Omar Sy ile Lübnanlı Nadine Labaki eşlik edecek.

Filmin yönetmenliğini ise mültecilere yardım etmesiyle de tanınan ABD'li yönetmen, senarist ve yapımcı Brandt Andersen yapacak. Yapım çocukları için daha iyi bir hayat arayışı içerisindeki Suriyeli dört ailenin Türkiye üzerinden Yunanistan'a göç ederken yaşadıklarını anlatıyor.

Malkovic, Türkiye ziyaretinde tam bir İstanbul âşığı olduğunu "İstanbul öyle muhteşem bir şehir ki, her fırsatta buraya gelmeye çalışıyorum. Sürekli görüştüğüm birkaç kişi var ama her gelişimde yeni yeni dostlar ediniyorum. En son 'Infernal Comedy' operası için geldiğimde, bir gecede neredeyse yüz oyuncuyla tanıştım" sözleriyle dile getirmişti.

İSTANBUL ÂŞIĞI

Dünyaca ünlü isim, ilk kez gösterisi için geldiği dönemde İstanbul'a âşık olduğunu açıklamıştı.

Kimselere görünmeden gizli gizli buraya geldiğini itiraf eden Malkovich, röportajında "İstanbul öyle muhteşem bir şehir ki her fırsatta buraya gelmeye çalışıyorum" demişti.

Oyuncu aynı zamanda 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini seyrettiğini söylemişti.