Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Karadeniz'de kamp kurdu

Doğa aşığı Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu’dan lüks tutkunlarına ders... Ünlü çift, önceki gün lüks otellerde para saçmak yerine Karadeniz’de kamp kurup doğanın kalbinde baş başa aşk tazeledi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Karadeniz'de kamp kurdu

Her fırsatta kendilerini doğanın kucağına atan Neslihan Atagül ile kendi gibi oyuncu eşi Kadir Doğulu, önceki gün yine kural bozmadı. Magazin dünyasının gözde çifti, lüks otellerde keyif çatmak yerine Karadeniz'e karşı kamp kurdu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Karadeniz'de kamp kurdu

Karadeniz'e karşı çadır kuran çift, gün batımında aşk tazeledi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre İstanbul yakınlarındaki bir tepede çadır kuran ikili, ormanlık alanda da köpekleriyle doğa yürüyüşü yapıp oksijene doydu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Karadeniz'de kamp kurdu - Resim : 2

Atagül ile Doğulu, karınları acıkınca da ormandan topladıkları odunlarla deniz manzaralı çadırlarının yanı başında yaktıkları ateşte yemek pişirdi.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Karadeniz'de kamp kurdu - Resim : 3

LÜKS TUTKUNU İSİMLERE İNAT!


Doğa aşığı ünlü çift, çıktıkları organik tatilden paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Yaz boyunca beş yıldız otellerde lüksün sınırlarını zorlayan sanat ve sosyetenin ünlü isimlerinin aksine açık havada kamp kuran ikili, mütevazılıklarıyla hayranlarının gönlünde bir kez daha taht kurdu. Baş başa romantik anlar yaşayan çiftin organik aşkı da takdir topladı.

Doğa dostu ikili, köpekleriyle çıktıkları orman yürüyüşünde çevredeki çöpleri de topladı. Ünlü çift, geçtiğimiz yıl da Karadeniz ve Ege kıyılarında kamp yapmıştı.