KADİR İNANIR VE SEVGİLİSİ ÖZEL LOCADA!..

"Pusat", "Pars" ve "O da Beni Seviyor" gibi sinema ve dizilerden tanıdığımız genç oyuncu Haluk Piyes, ilk uzun metrajlı filmini tamamladı.

KADİR İNANIR VE SEVGİLİSİ ÖZEL LOCADA!..

Jülide Kural'ın da rol aldığı filmin gösterimine Kadir İnanır da katıldı. Sevgilisi Jülide Kural ile galaya birlikte gelen İnanır, sevgilisi Jülide Kural'ın ayırttığı özel locadan izledi. İnanır, Hüseyin Piyes'in yetenekli bir oyuncu olduğunu bildiğini ve severek izlemeye geldiğini söyledi. Yılbaşından sonra hem sinema filmi hem de dizi projesi olduğunu açıklayan Kadir İnanır, “Şu sıralar dinleniyorum. Yılbaşından sonra önce bir sinema filmi ardından dizi projem olacak” dedi.
     
Sevgilisi Jülide Kural’a destek vermek için geldiğini belirten Kadir İnanır, “Vicdanlı ve filmin hangi şartlarda çekildiğini bilerek eleştirilerde bulunacağım. Tabi ki Jülide Hanım’ı da eleştireceğim” dedi. Filmin galasının olduğu sıralarda Türkiye Yunanistan basketbol maçının denk gelmesinden dolayı etrafındakileri devamlı olarak skoru soran Kadir İnanır, ardından sevgilisi ile birlikte locada oturarak filmi izledi.