Kaf-Kaf'a büyük müjde!

Kulüp lisans belgesi için mali, hukuki, idari, altyapı, tesis ve sportif kriterleri yerine getiren yeşil-kırmızılılar -4 puan silme kabusundan kurtuldu. KSK 30 gün içinde stat için eksikleri yerine getirecek.

Kaf-Kaf'a büyük müjde!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre Karşıyaka'nın uzun süredir peşinde koştuğu ve son günlerde puan silme ve para cezası kabusu yaşamamak için İstanbul'da büyük uğraş verdiği Kulüp Lisans Belgesi'nde mutlu sona ulaştı. Futbol Federasyonu Ulusal Kulüp Lisans Kurulu, lisans almaya hak kazanan son takımlar için dün İstanbul'da bir araya geldi. Mali, hukuki, idari, altyapı, sportif ve tesis kriterlerini yerine getiren Karşıyaka, 'Kulüp Lisans Belgesi'ni aldı ve camia da derin bir ohh çekti. Para cezasının yanı sıra -4 puan silme kabusuyla karşı karşıya kalan KSK yönetimi bu olumlu haberle büyük mutluluk yaşadı.

30 günlük ek süre

Ancak Ulusal Kulüp Lisans Kurulu, Karşıyaka'ya maçlarını oynayacağı Atatürk Stadı'ndaki eksikler nedeniyle 30 gün ek süre verdi. KSK bu sürede İzmir'in diğer kulüpleri ve mülki amirleriyle birlikte statdaki eksikleri gidererek eline aldığı bu hakkı resmiye dökecek. İstanbul'a giderek Kulüp Başkanı Ali Erten ile büyük bir mücadele veren Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Yaya, "Sonunda amacımıza ulaştık ve Kulüp Lisans Belgesi'ni aldık. Bu gerçek çok önemli. Artık puan silme cezası ortadan kalktı. Atatürk Stadı'nın eksikleri giderilince hiçbir eksiğimiz kalmayacak" dedi.
Konular Spor Haberleri