KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI!

Dünya çapında bir marka olan Kahve Dünyası hakkında ortaya atılan iddia gözleri şirketin CEO'su Kaan Altınkılıç'a çevirdi.

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI!

Kahve Dünyası 2000’li yılların ortasında kurulmuş bir Türk firması. Parmakla sayılacak kadar cafenin bulunduğu o yıllarda oturtulmuş ve zaman içerisinde hem hatalarla hem de önemli stratejik adımlarla bugüne dek gelmiş bir firma.

Dünya çapında bir marka olan Kahve Dünyası hakkında ortaya atılan iddia gözleri şirketin CEO'su Kaan Altınkılıç'a çevirdi.

1992 yılında kurulan ve bugün dünyanın 6’ıncı, Türkiye’nin ise en büyük kakao üreticisi olan Altınmarka Şirketler Grubu’nun ‘gözbebeği’ markası Kahve Dünyası hakkında sikayetvar.com adlı internet sitesine yapılan şikayetler akıllarda soru işareti bıraktı.

İşte sikayetvar.com adlı internet sitesine yapılan şikayetler....

"KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI!"

"Kahve Dünyası'ndan aldığım Türk kahvesinden kurt çıktı. Bu sabah kendime yaptığım kahvenin üstünde beyaz kurt yüzüyordu. Bu görüntüyü asla unutamam bir süre kahve falan içemem. İnsanların sağlıkla oynamak bu kadar basit mi. Kahvelerin içi demek ki eski."

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI!

"FİLTRE KAHVE PAKETİNDEN BÖCEK ÇIKTI!"

"Kahve Dünyası dedeman şubesinden her hafta 2 paket filtre çekilmiş kahve alıyorum yine bu hafta sonu aldığım paketlerin birinde böcek çıktı. Bir markaya hiç yakışmadı. Bir daha Kahve Dünyası'ndan kahve alabileceğimi sanmıyorum."

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI! - Resim : 2

"HAZIR KAHVENİN TADI ÇOK KÖTÜ"

"Bim'den almış olduğumuz 100 gr'lik klasik hazır kahvenin tadı gerçekten çok kötü. Zaten görüntüsü de bir garip Türk kahvesiyle klasik kahve arasında bir şey. 2 gündür paramız boşa gitmesin diye içmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Bir kahve keyfimiz kalmıştı o da ziyan oldu."

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI! - Resim : 3


"BOZUK KAHVE YÜZÜNDEN MİDE VE BAĞIRSAK SORUNLARI YAŞIYORUM"

"Bu iki oldu, bayat kahve yüzünden mide ve bağırsak sorunları yaşıyorum. Çözüm üretim lütfen. Midem ve bağırsaklarım bayat kahveye karşı çok kısa süre içinde reaksiyon gösteriyor...

Artık kahve içmekten korkar oldum."

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI! - Resim : 4


"KAHVE DÜNYASI HATALI KESİLMİŞ AMBALAJ VE BOZULMUŞ ÜRÜN"

"Kahve Dünyası 8 'li paket 2si1 arada kahve paketi paketin orta yerinden kesilmiş. Bu yüzden ürün rutubetlenmiş , sertleşmiş. Bu hata ile 2 kez karşılaştığım için yazıyorum artık buradan görüp ürün kontrol basamağını düzeltmek adına yol izlerler ücretini verdiğim üründen karşılık beklerim, şikayetim ile ilgili fotoğraf ve ürün bilgileri paylaştım."

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI! - Resim : 5

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI! - Resim : 6

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI! - Resim : 7

"KAHVE DÜNYASI'NDAKİ ÇİKOLATALAR BOZUK"

"Kahve Dünyası'ndan kutuda sütlü çikolata aldım ve çikolatalar küflendi. Üzerinde  yeşil renkli küfler oluştu ve renkleri bozuldu. Ben hayatımda bu kadar kötü bir çikolata görmedim."  

KAHVE DÜNYASI HAKKINDA ŞOK İDDİA! KAHVENİN İÇİNDEN KURT ÇIKTI! - Resim : 8

Dünyaca ünlü bir marka olan KAHVE DÜNYASI HAKKINDA akıllarda soru işareti bırakan bu şikayetlere şirket yöneticisi Kaan Altınkılıç'ın ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu...

https://www.sikayetvar.com/kahve-dunyasi