Kanınız donacak!..

Hindistan Goa'da 9 çocuğuyla birlikte 6 aydan beri tatil yapan İngiliz Fiona MacKeown'un 15 yaşındaki kızı Scarlett Keeling 3 hafta önce kayıplara karıştı.

Kanınız donacak!..

Hindistan Goa'da 9 çocuğuyla birlikte 6 aydan beri tatil yapan İngiliz Fiona MacKeown'un 15 yaşındaki kızı Scarlett Keeling 3 hafta önce kayıplara karıştı. Hint polisi genç kızın cesedini geçtiğimiz günlerde denizde buldu ve boğularak öldüğünü açıkladı. Ancak anne Fiona kızının asıl ölüm nedenini araştırmaya koyuldu.

ANNE ŞOKA UĞRADI

Keeling'in tecavüz edildikten sonra öldürüldüğü anlaşıldı. Turizm Bakanı bile ülke polisinin genç kızın katledilmesinin üstünü kasti olarak gizlediğini itiraf etti. Perişan olan anneyi bir olay daha yıktı. İngiltere'ye kızının cenazesiyle birlikte giden MacKeown hastanede kzının böbreklerinin, midesinin ve cinsel organının olmadığına şahit oldu. Olayın şokunu atlattıktan sonra Hindistan'a gideceğini ve yetkililerle tekrar görüşeceğini söyleyen acılı anne "Kızımın organlarını kimler niçin almak istedi bunu hayal bile edemiyorum" dedi.

Bugün
 

Konular Eski Arşiv