Kansersiz Yaşam Derneği'nden anlamlı proje

Kansersiz Yaşam Derneği, Zuhal Müzik ile bir araya gelerek "Bir Notaya da Sen Bas" adlı yeni projeye imza attı. 7’den 70’e herkesin katılabileceği ritim atölyeleri düzenleyerek elde edilen tüm gelirin Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlanacağı kampanyanın basın toplantısı gerçekleştirildi.

Kansersiz Yaşam Derneği'nden anlamlı proje

Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz, Zuhal Müzik Marka Temsilcisi Umut Sungurlu, Kansersiz Yaşam Derneği Gençlik Komitesi Başkanı Kübra Karataş, Bahar Süer, Tülay İbak, Burak Arslan, Başak İlhan ve Burak Sevinç'in katılımıyla gerçekleşen basın toplantısı 18 Şubat Pazartesi günü Akasya Avm Zuhal Müzik'te yapıldı.

"Bir Notaya da Sen Bas" projesinin basın toplantısında İstanbul’daki devlet hastanelerinin Hematoloji-Onkoloji bölümlerinde tedavi görmekte olan, yaşları 5 ile 18 arasında değişen çocukların hayalleri, umutları ve hayat görüşleri alınarak hazırlanan tanıtım videosu basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Hakan Altun, Vildan Atasever, Özgün, Kutsi, Kadir Doğulu, Sema Şimşek, Sinan Albayrak, Yunus Günçe, Jessica May, Feride Hilal Akın, Başak İlhan, Celil Nalçakan, Serenay Aktaş, Bahar Süer, Derya Bedavacı, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Burak Sevinç ve Ezgi Sümer gibi isimlerin seslendirdiği mesajların yer aldığı ve Bülent Ortaçgil'in "Benimle Oynar mısın?" şarkısı eşliğinde çekilen videolar basın toplantısında yayınlandı.

DİDA KAYMAZ: "BİZ ÇOK AĞLADIK AMA AĞLATMAK İSTEMEDİK"

Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz, basın toplantısında proje hakkında bilgi vererek destekçilere teşekkür etti: "Bunu söylemek istemiyordum ama bu projede biz çok ağladık ama ağlatmak istemedik. Çocuklarımızın değerli zihinlerinden gelen samimi cümleleri ünlülerimiz seslendirdi. Bu metin olarak yazılmadı. Gerçekten o çocukların ruhundan geçen cümleleri ünlülerimiz seslendirdi. Bu bizim için çok değerli. Herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü tüm samimiyetleri ve güzel kalpleriyle saatlerce metinleri defalarca okudular. Var olan ve gönlünü koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Ama dediğim gibi daha yeni başlıyoruz."

RİTM ATÖLYELERİ AÇILIYOR!


İstanbul’da Zuhal Müzik'in Akasya Avm, UNIQ, Hilltown Avm ve Ankara Kent park Avm şubelerinde gerçekleşecek olan ücretli ritim atölyelerine her yaş grubu katılabilecek. 23 Şubat Cumartesi günü başlayacak olan  atölyelere katılanlar profesyonel bir lider eşliğinde eğlenceli dakikalar geçirerek ritim duygularını geliştirebilecekler.

Basın toplantısının ardından Kansersiz Yaşam Derneği ve Zuhal Müzik "Bir Notaya da Sen Bas" projesine destek veren isimlere teşekkür plaketi takdim etti.

Kansersiz Yaşam Derneği'nden anlamlı proje