"Kanye West ve Irina Shayk sadece arkadaş" iddiası!

Rapçi Kanye West ile model Irina Shayk'ın birlikte Paris'te doğum günü kutlamalarıyla birlikte çıkan aşk iddiaları, ikiliye yakın bir kaynak tarafından yalanlandı. West ve Shayk'ın birbirlerini arkadaşça sevdikleri ileri sürüldü.

"Kanye West ve Irina Shayk sadece arkadaş" iddiası!

Habertürk'te yer alan habere göre 2014 yılında Kim Kardashian ile dünyaevine giren ve şimdilerde ise boşanma aşamasında olan Amerikalı rapçi Kanye West'in, Bradley Cooper ile ayrılığından sonra adı kimseyle anılmayan 35 yaşındaki Rus model Irina Shayk ile aşk yaşamaya başladığı öne sürülmüştü.

Konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan West ve Shayk'a yakın bir kaynak, ikili hakkında çıkan ilişki iddialarını yalanladı.

Page Six’e konuşan bir kaynak, Irina Shayk'ın Kanye West'e karşı duygularını anlatırken, "Irina, Kanye'yi arkadaşça seviyor ve onunla bir gönül yakınlığı kurmak istemiyor" dedi.

"IRINA SHAYK YALNIZ OLMAKTAN MEMNUN"

Aynı kişi, Irina ve Kanye ikilisinin birlikte Paris'e gitmesi sorulduğunda ise, "Irina, Kanye'nin partisine bir arkadaşı olarak gitti. Orada 50 kişi daha vardı" diye yanıt verdi.

"Irina şu anda biriyle anılmak istemiyor" ifadelerini kullanan kaynak, Shayk için, "Yalnız olmaktan memnun" dedi.