Kara Para Aşk'ta romantizm rüzgarı esecek!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı "Kara Para Aşk", Ömer'in Elif'e evlenme teklif ettiği unutulmaz sahnelerle ekrana geliyor.

Kara Para Aşk'ta romantizm rüzgarı esecek!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizide, Elif'in hapisten kurtulmasıyla önlerinde hiçbir engel kalmadığını düşünen Ömer, Elif'in karşısında diz çökerek evlenme teklif edecek. Duygusal anlarıyla milyonları ekran başına toplayacak dizide Ömer'in sürprizi izleyenleri derinden etkileyecek. Aileleri ve arkadaşlarını bir araya getirerek Elif'e romantik bir sürpriz yapan Ömer evet cevabını alacak. Elif ve Ömer'in en mutlu olduğu anların ekrana geleceği bölümde evet cevabının ardından Ömer, ailesiyle birlikte Elif'i istemeye gidecek.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Malatya'dan İstanbul'a gelen Elif'in halası Nedret'in ise bu gelişmeye nasıl yaklaşacağı merakla bekleniyor. Ömer ve Elif'in evleneceği haberiyle çılgına dönen Tayyar ise Hüseyin'i bu evliliğin gerçekleşmemesi için tehdit edecek.

Aşkın en masum hallerinin ekrana geleceği bölümde; Elif ve Ömer'in en mutlu gününde Nedret,  Ömer ve ailesine üstten yaklaşımıyla Tayyar ise tüm acımasızlığıyla gölge düşürmeye çalışacak. Kardeşi Ömer'i adeta oğlu gibi gören Hüseyin Tayyar'ın tehdidiyle acaba Ömer'in en mutlu gününe mani olacak mı?

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Ahmet Katıksız'ın üstlendiği mükemmel çiftin evliliğe adım atacağı unutulmaz bölümüyle "Kara Para Aşk" bu aşk saat 20:00'da ATV'de...

Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümün fragmanını haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...