Kate Winslet'ten Oscarlık kahramanlık

Oscarlı oyuncu Kate Winslet, 90 yaşındaki bir kadını alevler arasından kurtardı! Hem de dünyanın sayılı zenginlerden Sir Richard Branson'ın annesini...

Kate Winslet'ten Oscarlık kahramanlık

4 milyar sterlinlik servetiyle (11.8 milyar TL) dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Sir Richard Branson, önceki gün Karayipler'de kendisine ait olan 'Necker' adlı adada bir parti verdi.

Sadece 20 kişinin davetli olduğu partiye katılanlar arasında İngiliz oyuncu Kate Winslet de bulunuyordu.  Parti geç saatlerde sona erdi ve konuklar Branson'un malikanesindeki odalarına çekildi.

Bölgede etkili olan 'Irene' kasırgası sonrası sabaha karşı saat 04.00 sıralarında çıkan fırtına nedeniyle, malikaneye yıldırım düştü. Davetliler evden hızla tahliye edilirken, Kate Winslet; Richard Branson'ın annesi 90 yaşındaki Eva Branson'ın şoka girerek, hareket edemediğini fark etti, yaşlı kadına yardımcı olarak onu malikanenin dışında güvenli bir yere taşıdı.

60 milyon sterlin değerindeki (177 milyon TL)  malikanesi kül olan Sir Richard Branson, "Annem yürüyebiliyor ama panik anında hızlı hareket etmesi imkansız. Kate, hayatını tehlikeye atarak anneme yardım etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.