Kaya Çilingiroğlu Acun Ilıcalı'yı itham etmeye devam ediyor!..

Kaya Çilingiroğlu konuk olduğu magazin programında söz Acun Ilıcalı'dan açılınca yine çalışanların paralarını alamadı diye itham etti!...

Kaya Çilingiroğlu Acun Ilıcalı'yı itham etmeye devam ediyor!..

Kaya Çilingiroğlu bugün bir magazin programına konuk oldu.

Söz, geçtiğimiz günlerde basında yer alan Acun Ilıcalı'nın kendisini savcılığa şikayet etmesi haberinden açılınca Çilingiroğlu "Bana daha mahkemeden bir kağıt gelmedi. Savcılığa suç duyurusunda bulunmuş. Ben Twitter'da borcunu ödemediğine dair bir şeyler yazmıştım. Neden derseniz 'Telegol' en çok izlenen spor programlarından biriydi. Kasım ayından itibaren yayınına son verdi. Bu olabilir. Bilhassa Fenerbahçelilerin rahatsız olduğu sivri bir programdı. Kendisi de koyu bir Fenerbahçelidir. Bu kararı doğal bulmuştum saygı duymuştum. Fakat sözleşmemiz Temmuz ayına kadar sürüyordu.

O zamana kadar paramızı ödemeliydi, ödemedi. Ekran önündeki bizi geçelim, mutfakta çalışan insanlar vardı. Kasım ayının başında adamları kış günü ortada bıraktı. Dediler ki 'O borç eski sahibini ilgilendirir.' Fakat benim sözleşmem Mehmet Nazif Bey ile değil kanal ile idi.

Sonuçta hepimizle mahkemelik oldu. Acun'un bu işi çözmesi gerekirdi. 'Telegol' hariç herkesin parası ödendi. Bizim alacağımız diğerlerine göre fazlaydı. 
Sen tuvalete bile özel uçağınla gideceksin o insanları beş parasız bırakacaksın. Yazıktır, günahtır... Acun'a kırgınlığım var. O muhabirken ben ona özel röportajlar verirdim.." diye konuştu..

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..