KAYIP YÖNETMEN BULUNDU!

Kayıp yönetmen Erdoğan Tokatlı bulundu

KAYIP YÖNETMEN BULUNDU!

Kadıköy’deki evlerinden 2 gün önce ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan usta yönetmen Erdoğan Tokatlı, Kayışdağı’ndaki bir derede bulundu. "Son Kuşlar, Güneşe Köprü, 72. Koğuş" filmlerinin yönetmenliğini de yapan Tokatlı’nın Alzhaimer tedavisi gördüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün öğle saatlerinde Kadıköy Sahrayıcedid Sahra Aralığı Sokak Bıçkın Apartmanı’ndaki dairesinden ayrılan Alzhaimer hastası ünlü yönetmen Erdoğan Tokatlı’dan 2 gündür haber alınamaması üzerine ailesi polise başvurdu. 32 film ve birçok diziyi yöneten Erdoğan Tokatlı, Kayışdağı’ndaki bir derede vatandaşlar tarafından bulundu. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Tokatlı’nın başında hafif sıyrıkların bulunduğu belirlendi. Hastane yetkilileri polise haber vererek hastanelerinde kimsesiz olarak kayıtlı bir yaralının bulunduğunu belirtti. Kayıp ilanına bakan polis, hastanede tedavi görenin "Son Kuşlar, Güneşe Köprü, 72. Koğuş" gibi filmler ile "Marziye, Çiçek" Taksi gibi dizilerde imzası bulunan ünlü yönetmeni Erdoğan Tokatlı olduğunu belirleyerek ailesine haber verdi.
Hastaneye gelerek eşinin tedavi süreciyle yakından ilgilenen Reyhan Tokatlı, eşinin bulunmasına çok sevindiğini söyledi.

Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Recep Demirhan ise, Erdoğan Tokatlı’nın acil servise ambülansla getirildiğini ve kafasına pansuman yapıldığını ifade etti. Demirhan, "Buradaki ilk müdahalenin ardından hastaneden ayrıldı. 2-3 saat kendisine ulaşamadık. Personelin aramasıyla hastane bahçesinde bulunda ve tekrar servise alındı. Hastanın Erdoğan Tokatlı olduğunu belirlenmesinin ardından ailesine haber verildi." diye konuştu.