Kefaret dizisinin Meltem'inden aşka dair iddialı sözler

"Kefaret" dizisinde aşkı için her şeyi göze alabilen ihtiraslı güzel 'Meltem' karakterine hayat veren Özge Özacar, gerçek hayatta aşkta göze alabileceklerinin sınırını çizdi.

Kefaret dizisinin Meltem'inden aşka dair iddialı sözler

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi ünlü isimlerle başrolleri paylaştığı Fox’un "Kefaret" dizisindeki 'Meltem' karakteriyle ilgi gören oyuncunun aşka bakış açısı merak ediliyordu. 

Özge Özcar, kendisi için aşkta göze alabileceklerinin sınırının nerede biteceğini açıkladı: 

‘’Benim için aşk; sevmek, sevilmek dünyanın en güzel duyguları. Bir insanın aklına düşüp ona mutluluk vermek müthiş bir his. Biraz da dans etmek gibi, karşılıklı olduğunda daha anlamlı. Meltem ne kadar aksini düşünse de, Özge olarak benim için aşkta göze alabileceklerimin sınırı karşımda emek görmediğim yerde sonlanır.’’

Özge Özacar, sosyal medyada fenomen olmaya doğru giden "Kefaret"teki 'Meltem' karakteriyle ilgili  ‘’Meltem için sosyal medyadan aldığım mesajlar çok hoşuma gidiyor. Her bölüm ortalığı ne kadar karıştırsa da instagram’da 'Abla sen ne zaman mutlu olacaksın?' tarzı destek mesajları almak beni çok mutlu ediyor.’’ diyor.