Kenan Doğulu - Aslı İşler cephesinden olay iddia!

Kenan Doğulu'nun oyuncu Aslı İşler ile yakınlaştığı öne sürülmüş; Aslı İşler haberi sosyal medya hesabından jet hızıyla yalanlamıştı.

Kenan Doğulu - Aslı İşler cephesinden olay iddia!

Geçtiğimiz haftalarda adı oyuncu Beren Saat ile evli olan müzisyen Kenan Doğulu'yla anılan Aslı İşler, Instagram hesabından "Bugün adımı ve fotoğraflarımı kullanarak gerçeklik payı olmayan, 'iddia edildi' denilerek çıkan haberler asılsızdır" açıklamasında bulunarak yasak aşk haberini yalanlamıştı.

Bu sabah Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Kenan Doğulu-Aslı İşler cephesinden olay yaratacak bir iddia gündeme geldi.

İddiaya göre Nişantaşı'ndan bir otelde gerçekleşecek özel bir partiye katılacak olan Kenan Doğulu; kapıya Aslı İşler'in de adını yazdırdı. Bu iddia bir sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Kenan Doğulu - Aslı İşler cephesinden olay iddia!

"Söylemezsem Olmaz" ekibi bahsi geçen otelin önünde Aslı İşler'i görüntüledi fakat Kenan Doğulu partiye gelmedi.

Sosyal medyada yayılan haber üzerine çekinerek otele gelmediği iddia edilen Kenan Doğulu partiye katılmayınca yine iddiaya göre Aslı İşler son derece öfkelenip taksiye binerek oteli terk etti.

Programda yer verilen bilgiye göre Aslı İşler gecenin ilerleyen saatlerinde Kenan Doğulu'nun "Kandırdım nazlı yari" şarkısını sosyal medya hesabından paylaşarak öfkesini dile getirdi.