Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e milyon dolarlık jest!

Doğulu, üzerine titrediği 4 yıllık eşi Beren Saat’in 35. yaş günü için pahalı bir jest hazırlığında. Kenan Doğulu, kendisine 15 bin dolarlık klasik otomobil hediye eden Saat’in cömertliğine Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alarak karşılık vermeyi planlıyor...

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e milyon dolarlık jest!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Kenan Doğulu, uğruna şiirler, şarkılar yazarak ilan-ı aşk ettiği eşi Beren Saat'in doğum günü hediyesi için şimdiden kolları sıvadı. Doğulu, geçtiğimiz günlerde 'Boş Sayfam' şarkısının klibindeki 15 bin dolarlık 1972 model klasik otomobili eşinin kendisine 40. yaş gününde hediye ettiğini açıklamıştı.

CÖMERT KOCA...

Popçu, 26 Şubat'ta 35 yaşına girecek cömert eşine aynı şekilde karşılık vermek için arayışa girdi. 44 yaşındaki şarkıcı, Bodrum aşığı olan güzel oyuncu için Cennet Koyu'ndaki Bodrum Mandarin Oriental'den lüks bir ev almaya karar verdi. Geçtiğimiz gün Ege'nin incisinde konser veren sanatçı, daha sonra da Cennet Koyu'ndaki Bodrum Mandarin Oriental'deki lüks villaları gezdi. Doğulu, 235 metrekarelik lüks bir rezidans daireyi gözüne kestirdi.

ÜNLÜLERLE KOMŞU...

Değeri yaklaşık 13 milyon lira olan Ege manzaralı daireye hayran kalan popçu, prensipte anlaştığı evin sahibiyle önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek. Bodrum aşığı güzel eşine doğum gününde yapacağı bu pahalı jesti sır gibi saklayan Doğulu, lüks daireyi aldığı takdirde Cem Yılmaz, Ünal Aysal ve Işıl-Rüştü Reçber çifti gibi isimlere de komşu olacak.

Kenan Doğulu'dan eşi Beren Saat'e milyon dolarlık jest!