Kenan Doğulu'nun hafızalardan silmek istediği görüntüleri

Ünlü çift Kenan Doğulu ile Beren Saat, Refik Anadol'un Dolapdere Pilevneli'deki sergisine katılarak hem sergiyi gezdi hem de bol bol fotoğraf çekti. Doğulu, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kenan Doğulu'nun hafızalardan silmek istediği görüntüleri

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre evde müzik yaparak vakitlerini geçirdiklerini söyleyen Doğulu, “Bildiğiniz gibi pandemi sürecini geçiriyoruz, şarkı biriktiriyoruz, evde müzik yapıp vakit geçiriyoruz. Refik Anadol çok sevdiğimiz dostumuz Los Angeles’tan arkadaşımız. Onun buradaki sergisi bizi heyecanlandırdı. Gurur duyduğumuz bir sanatçı Türkiye'ye sergisini getirmesi son derece keyifli sanatseverler adına da heyecan verici. Her şeyin tıkandığı böyle bir zamanda Pilevneli ile el ele verip bu sergiyi yaptıkları için tebrik etmek lazım Los Angeles'ta çok katıldım sergisine Türkiye'de ise ilk" diye konuştu.

Eşi Kenan Doğulu’nun prodüktörlüğünde albüm hazırlığı içinde olan Beren Saat ise müzik çalışmaları hakkındaki sorular üzerine, "İyi gidiyor çalışıyoruz, Kenan çok güzel acayip arajmanlar yaptı şarkılara. Hayallerimin biraz daha ötesinde bir albüm oluyor çok heyecanlıyım" diye konuştu.

Saat “Oyunculuk mu, şarkıcılık mı?" sorusuna, "Böyle bir ayrım yapmaya gerek yok, ne gelirse üretmeye devam. Bu tür sohbetleri böyle yerlerde yapmayalım” yanıtını verdi.

"TAM BİR FİYASKOYDU"

Sergi çıkışı konuşan Kenan Doğulu, yıllar önce kendi şarkısıyla aynı adı taşıyan 'Hiç Bana Sordun Mu' dizisinden sonra oyunculuğu düşünmediğini söyledi.

Kenan Doğulu'nun hafızalardan silmek istediği görüntüleri

Doğulu, "Fiyaskoyla bitti bir daha niyetlenmedim" itirafında bulundu.