Kenan İmirzalıoğlu cephesinden 2 sürpriz haber!

Yakışıklı aktör Kenan İmirzalıoğlu ekrana çok sürpriz bir proje ile dönüyor. Kenan İmirzalıoğlu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında Murat Yıldırım'ın yerini aldı. İmirzalıoğlu aynı zamanda "Alef" dizisinde de baş rol olacak.

Kenan İmirzalıoğlu cephesinden 2 sürpriz haber!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kenan İmirzalıoğlu ekrana dönüyor. Murat Yıldırım Show TV'nin 'Ramo' dizisinde oynamak için 3 yıldır sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını bıraktı. Yıldırım'ın yerine görüşülen isimler arasında Özcan Deniz ve Kenan İmirzalıoğlu'nun adı ön plana çıkmıştı. Sonunda yarışma için İmirzalıoğlu ile anlaşıldı.

Alef dizisininde başrol olacak

Yeni bir dizi için de görüşme yaptığı dizi piyasasında konuşulan oyuncunun blutv'de yayınlanacak, Emin Alper'in yöneteceği "Alef" isimli diziyle anlaştığı öğrenildi. Bir cinayetin aydınlatıldığı dizi 8 bölümden oluşacak. Çekimleri ekim ayında başlayacak olan dizide her bölüm cinayetle ilgili bir gelişme yaşanacak.

Dizide başrolde Kenan İmirzalıoğlu'na Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen eşlik edecek.

"Alef"te ayrıca Ece Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Kıvanç Baran Arslan ve Erdem Kaynarca gibi güçlü oyuncular da rol alacak.