Kenan İmirzalıoğlu: "Lalin annesinin kopyası"

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve eşi Sinem Kobal, önceki gün Ortaköy'de görüntülendi. Bir dekorasyon mağazasına girerken muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikili, keyifli halleri ile dikkat çekti.

Kenan İmirzalıoğlu: "Lalin annesinin kopyası"

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre sık sık ekranlara döneceği yönünde haberler çıkan Kobal, "Benim dijital ve televizyon ayrımım yok, proje ile alakalı bir durum. Bende iş güzel olursa, dijital ya da televizyon olması fark etmiyor." dedi.

Yakın zamanda bir proje sinyali vermeyen İmirzalıoğlu ise rol aldığı 'Alef' dizisi hakkında konuştu.

Ünlü oyuncu, "Alef'in ikinci sezonu belki olabilir ancak olsa da ben olmayacağım. Farklı projeleri değerlendiriyorum. Ayrıca Sinem'in söylediğine katılıyorum. Televizyon veya dijital ayrımım yok." dedi.

"GÖZLERİYLE HERKESİ AZARLAYABİLİR"

Anne ve baba olmanın güzelliklerinden bahseden ikili, "Anne ve baba olmak bu dünyadaki en güzel şeylerden birisi. Allah herkese nasip etsin inşallah." ifadelerini kullandı.

"Lalin annesinin kopyası." diyen Kenan İmirzalıoğlu, "Yüz hatlarını Sinem'e çok benzetiyorlar. Sadece bakışları bana benziyor, hatta öyle bakıyor ki hemen ikna oluyorsun. Gözleriyle herkesi azarlayabilir, galiba o özelliği babama benziyor. Beğenmediği bir şey olursa, bakışlardan hemen anlaşılıyor." şeklinde konuştu.

Kızları Lalin'in fiziksel olarak herkesten bir parça aldığını belirten Sinem Kobal, "Büyüdükçe bakışları değişiyor. Bazen içimden 'Kenan bakıyor' diyorum, bazen bakıyorum kendi annemi ve babamı görüyorum. Çok garip bir şey, acayip..." dedi.

Çocuklarını gözleri gülerek anlatan ikili, "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız..." ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin, "Kalabalık bir aileniz olur mu?" sorusuna yanıt veren İmirzalıoğlu, "Arkadaşlar daha Lalin'i bitirmeden, hemen başka çocuğa geçtiniz." diyerek kahkaha attı.

Çocuğu olan muhabirlere de takılan ikili, iyi dileklerini ileterek, mağazaya girdi.