Kenan Koçak: "Kızımızın ismini merhum dedesi koydu"

Sanatçı Merve Özbey, iki gün önce bir kız bebek dünyaya getirdi. Özbey ile eşi Kenan Koçak, kızlarına 'Elif Özüm' adını koydu.

Kenan Koçak: "Kızımızın ismini merhum dedesi koydu"

Altunizade'deki özel bir hastanede önceki gün 17:55'te doğan Elif Özüm'ün 47 cm ve 2,530 gr olarak dünyaya geldiği öğrenildi. 

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Merve Özbey'in eşi Kenan Koçak, hastaneye gelen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Bebeğin bugün doğmasının kendileri içinde sürpriz olduğunu belirten Koçak, "Bugün beklemiyorduk. Sabah kontrolümüz vardı, doktorumuz doğumun gerçekleşebileceğini söyledi. Kızımız saat 17:55'te doğdu. Şu an hem kızımız, hem de annesi çok iyi durumda" ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının, "Kızınızı kucağınıza ilk aldığınızda neler hissettiniz?" sorusuna yanıt veren Kenan Koçak, "Hala çok heyecanlıyım. Doğuma giremem, bayılırım zannediyordum fakat beni de aldılar. Çok değişik bir duygu. Allah, bu duyguyu yaşamayan herkese nasip etsin" şeklinde konuştu.

Kızlarının adına nasıl karar verdiklerini açıklayan Koçak, "Çok sevdiğimiz isimlerden biriydi. Eşimin rahmetli babası, kızımızın adının 'Elif' olmasını istemişti. Bunu da göz önünde bulundurarak Elif Özüm koyduk. Mutluyuz" dedi.