Kerimcan Durmaz korumasız sokağa çıkamıyor

Yaşadığı talihsiz olayın ardından ABD'ye giden Kerimcan Durmaz, dün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Kerimcan Durmaz korumasız sokağa çıkamıyor

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının mikrofonuna konuşan Kerimcan Durmaz, "Yoğun, yorucu ve stresli bir sürecin sonunda gitmiştiniz oraya. Şimdi nasıl hissediyorsunuz kendinizi?" sorusuna "Bana iyi geldi orası aslında. Birazcık kendimi buldum. Burada yapmam gereken işler var. Geri geldim ama bakalım ileride yine gideceğim. Şimdilik buradayım... Kötü bir süreçten geçtim. Ne diyebilirim ki? Benim yanlışlıkla yapmış olduğum bir şey. Bir talihsizlikti başıma gelen... Çok zor günler geçirdim, kendimi çok kötü hissettim. Şu an gayet iyiyim. Her şey yolunda. İnsanlar tabi ki unuttular diyemiyorum. Zor bir süreçten geçtim" şeklinde yanıt verdi.

Söz Demet Akalın'dan açılınca "Kimin doğru kimin gerçek olduğunu anladım. Onlarla ilgili konuşmak istemiyorum..." diyen Kerimcan Durmaz "Evimden çıkartılmadım. Evimin iki yıllık sözleşmesi bittiği için çıktım ve Amerika'ya gittim" ifadelerinde bulundu.

Röportajın ardından hızlı adımlarla uzaklaşan Kerimcan Durmaz'ın, Nişantaşı'nda korumasının göz hapsinde gezmesi dikkatlerden kaçmadı.