Keskin Kalem yazdı: "Habertürk TV’nin Hürrem Sultan’ı kim?"

"...Tabii burada asıl mesele, Habertürk'ün üst yönetiminin yıllardır bu yasak ilişkiye neden ve nasıl göz yumduğu… Medyada bu rezilliklerin sonu bir türlü gelmedi ya, ona şaşarım."

Keskin Kalem yazdı: "Habertürk TV’nin Hürrem Sultan’ı kim?"

MedyaRadar'dan Keskin Kalem'in yazısı...

Dostlar, medyada Doğan imparatorluğunun sona ermesiyle Habertürk ön plana çıktı.

CNN Türk’ün malum yayın politikası habere aç seyirci kitleyi Habertürk TV’ye ve web sitesine itti. Tabi bu işi reyting dehasına bağlayanlar var da kimse onları ciddiye almıyor… Neyse, dışarıdan bakıldığında başarının sahibi ‘reyting dehası’ 2. kat yöneticileri. Havalarından geçilmiyormuş. Fakat kanal içinden çok derin koridorlarda kulağı olan kuşlarımın söylediğine göre 2. katın en tepesinde oturanların aslında başka meşgaleleri varmış.

TV yöneticiliği zordur, malumunuz. Ama kuşlarımın dediğine göre, Türk medya tarihi böyle bir rahat yöneticilik görmemiş. Tek derdi Hürrem Sultan’ı olan bir yönetici düşünün. Hem de yeni bir hikaye değil. Yıllardır herkesin bildiği bir ilişki, üstelik üst yönetimin de göz yumduğu. Bu nasıl iş dediğinizi duyar gibiyim, vallahi ben de anlamadım. Denilene göre, Hürrem Sultan, sevgilisi olan üst düzey yöneticinin gücünü, Habertürk markasını kullanarak kişisel çıkar elde ediyormuş. Kanalla ilgili önemli kararlarda onun parmağı varmış, buna siyasi konular da personelle ilgili meseleler de dahil. Daha neler var da şimdi burada detayına girmeyelim, gerisi hayal gücünüze kalsın.

Hürrem Sultan’ı arayacak olursa gözleriniz, onu ekranda bulabilirsiniz.

Tabii burada asıl mesele, Habertürk'ün üst yönetiminin yıllardır bu yasak ilişkiye neden ve nasıl göz yumduğu… Medyada bu rezilliklerin sonu bir türlü gelmedi ya, ona şaşarım.

Neyse Ankara’da bile yankı bulan, bu ne rezilliktir denilen ilişkiye dair daha fazla şey söylemeyeyim, zamanı geldiğinde daha detaylı konuşuruz sevgili can yoldaşlarım.

KESKİN KALEM'İN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...