Kırmızı pantalonlu Arda Turan şaşırttı

Kırmızı bir pantolon giyen ve hayranı olan kızlarla bol bol fotograf çektiren Arda Turan, “O kadar çok kız var ki, kendimi çok seksi hissediyorum. Kırmızı pantolondan da olabilir” dedi.

Kırmızı pantalonlu Arda Turan şaşırttı

Fashion’s Night Out şaşırttı, beğenildi, devam edecek..

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Yılmaz Yılmaz, Türkiye’de ilk kez düzenlenen Fashion’s Night Out’un (FNO) beklenenin de üzerinde ilgi gördüğünü belirterek, “Markalarımız satışlarını yüzde 20- 530 arasında artırırken, tüketiciyi harekete geçiren bu etkinlik perakende sektörüne ilaç gibi geldi” dedi. Yılmaz, ilk kez 10 Eylül 2009 tarihinde ekonomik daralmanın olumsuz etkisini kırabilmek için 13 ülkede düzenlenen etkinliğin İstanbul’da da büyük bir başarıyla yaşama geçirildiğini söyledi. Yılmaz, New York, Paris, Londra ve Milano’nun ardından İstanbul’da da düzenlenen etkinlikte 570 markanın yer aldığını bildirdi. Yılmaz, yaklaşık 1000 mağazanın tüketicilerin taleplerini karşılamaya çalıştığını ifade ederek, 6 saat içinde yaklaşık 50 milyon dolar ciro gerçekleştirdiğini vurguladı.

Yılmaz şöyle devam etti: “Stilistler, tasarımcılar, modeller, oyuncular, spor ve cemiyet hayatından ünlü isimler dün gece Bağdat Caddesi, Nişantaşı ve İstinye Park’ta buluştu. FNO, mağazaların satışlarında diğer günlere kıyasla önemli artış sağladı. Etkinliğin geçerli olduğu zaman diliminde yüzde 500’lere varan oranda satışların arttığını gördük. Benzer etkinlikler yapmaya devam edeceğiz.”

KIRMIZI PANTOLONLU SEKSİ ARDA

Etkinlikte yer alan Sinem Kobal ve sevgilisi Arda Turan, herkesin ilgi odağı oldu. Kırmızı bir pantolon giyen ve hayranı olan kızlarla bol bol fotograf çektiren Turan, “O kadar çok kız var ki, kendimi çok seksi hissediyorum. Kırmızı pantolondan da olabilir” dedi.