Kıskançlık krizine giren ünlü manken eşini öldürdü!

26 yaşındaki Rus manken Lilia Sudakova bugüne kadar ünlü moda dergisi Vogue’un Rusya versiyonunun kapağında ve ayrıca uluslararası birçok yayında yer alarak üne kavuşmuştu...

Kıskançlık krizine giren ünlü manken eşini öldürdü!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre cinayet suçundan 15 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya olan Lila Sudakova’nın kocasını öldürmesine annesi tanık olmuş.

‘Eve bardan kadın getirdi’

Olayın tek görgü tanığı olan mankenin annesi Irena Sudakova’nun şu iddiaları ‘Komsomolskaya Pravda’ gazetesinde yer aldı: “Damadım Sergey Popov olay günü aşırı sarhoşken barda tanıştığı bir kadını kızımla yaşadığı eve getirdi. Sergey, kızım Lilia’dan kendisiyle kadına yemek yapmasını istedi. Lilia karşı çıkınca kızımın saçına yapıştı. Kızım da yanlışlıkla bıçağı ona sapladı. Lilia aslında bir kurban, yaptığı şey kendini savunmaktı. Sergey uzun süredir kızıma şiddet uyguluyordu."

‘Kıskançlık nedeniyle onu bıçakladım’

Kızıl saçlarıyla ünlü manken Lilia Sudakova, cezaevine girmeden önce polislere verdiği ifadesinde kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Kıskançlık krizine giren ünlü manken eşini öldürdü!

Sudakova, “Olaya eşim Sergey’in eve kadın getirerek beni kıskançlık krizine sürüklemesi neden oldu. Bardan evimize getirdiği kadınla yanımda flört ediyordu, dayanamadım” dedi.