'Kısmetse Olur' ile tanınan Batuhan ve Melis Buse'nin olay kavgası!

"Kısmetse Olur" programıyla tanınan Melis Buse Betkayan Kanal D ekranlarında yayınlanan '2.Sayfa' programına konuk oldu.

'Kısmetse Olur' ile tanınan Batuhan ve Melis Buse'nin olay kavgası!

"Kısmetse Olur" programında birinci olan Batuhan Cimilli ve Nur Erkoç programda evlenerek hayatlarını birleştirmişti. İkilinin bu evliliğinden bir de Aselhan adında kız çocukları oldu. Ancak Batuhan Cimilli ve Nur Erkoç geçen hafta boşanma kararı aldı. Yine "Kısmetse Olur"da tanınan Melis Buse Betkayan bu boşanmanın analizini YouTube kanalında 'Lost' isimli maskeli bir arkadaşıyla yaptı.

Melis'in iddialarına göre, Batuhan Nur'u evlilikleri boyunca sürekli aldattı ve hep şiddet uyguladı. Hatta sadece Nur'a değil annesine bile. İkili aşk için değil programdan kazanacakları para için evlendi. Nur programda Batuhan'dan önce aşk yaşadığı Semih'i unutamadı. Bu iddialar sosyal medyanın gündemine oturdu. İddiaların ardından Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli kendi Instagram hesaplarından canlı yayınlar yaptılar ve iddiaları yalanladılar. Daha sonra Melis Buse Betkayan da Instagram'dan tekrar bir video paylaştı ve söylediklerinin hepsinin gerçek olduğunu ifade etti.


Bunun üzerine Batuhan Cimilli, Melis Buse Betkayan'a hakaret ve ölüm tehditi içeren bir video yolladı. Ölüm tehdidi ve hakaretler karşısında ne yapacağını bilemeyen Melis Buse Betkayan bugün Kanal D'de yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Melis'in programa konuk olacağını duyan Batuhan da programa dahil olmak ve kendisini açıklamak istedi. Hal böyle olunca Batuhan da canlı yayına çağrıldı ancak ikili bir araya getirilmedi. Biri stüdyodaydı diğeri ise kulisteydi.


Batuhan Cimilli'nin "Öncelikle bir özür dilemek istiyorum ama Melis'ten değil o videoyu izleyenlerden. Kaç gündür uyku uyumuyorum. Çünkü başımda Melis gibi bir bela var." sözlerini duyan Melis Buse Betkayan canlı yayını terk etmek istedi. Canlı yayında açıklama yapan Batuhan Cimilli, "Hakkımızda 'Para ve ev için evlendiler' diye yorumlar yapıldı. Biz bunun için evlenmiş olsak bir sene evli kalır çocuk da yapmaz boşanırdık. Ben Melis'in açıklamalarını duyunca cinnet geçirdim. Yanımda olsa çok farklı şeyler olurdu. Melis öyle şeyler söyledi ki ben sizi arayarak kendimi size ifade etmek istedim." dedi.


Nur Erkoç ile boşanma kararı alan Batuhan Cimilli, hakkında çıkan ihanet iddialarına ise kaçamak cevap vererek konuyu kapattı.