Kıvanç Tatlıtuğ'dan sinema filmi müjdesi geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit'i buluşturan "Boğa Boğa" filmi merakla bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan sinema filmi müjdesi geldi!

Kıvanç Tatlıtuğ şu günlerde Aile dizisiyle gündemde…

Tatlıtuğ’un Serenay Sarıkaya’yla partner olduğu dizi zirvedeki yerini korurken yakışıklı oyuncunun yeni filmi “Boğa Boğa”nın da ilk tanıtımı seyirciyle buluştu.


Kıvanç Tatlıtuğ'dan sinema filmi müjdesi geldi!


Netflix için çekilen filmin yönetmen koltuğunda Onur Saylak otururken, merakla beklenen projenin senaryosunu Hakan Günday kaleme aldı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in başrollerini paylaştığı Ay Yapım imzalı film, 21 Nisan’da görücüye çıkacak.


Kıvanç Tatlıtuğ'dan sinema filmi müjdesi geldi! - Resim : 2

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay’ın da rol aldığı filmin prömiyeri 42. İstanbul Film Festivali kapsamında 15 Nisan’da gerçekleştirecek.

Film aynı zamanda festivalin Ulusal Yarışma Bölümü’nde de yarışacak.

Filmin konusu şöyle: İstanbullu bir çift olan Yalın ve Beyza, Assos’ta bir köye taşınır. Yeni bir hayata başlamak üzere buraya gelmişlerdir. Ancak ilk günden itibaren köylüler Yalın’a olumsuz ve tehditkâr biçimde yaklaşır. Çok geçmeden bu tepkilerin şiddeti hızla yükselir ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğrar. Bu saldırıyla birlikte Yalın’ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkacak ve köy halkıyla arasında gizli bir savaş başlayacaktır.