Kıvanç Tatlıtuğ'un ile Başak Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile stil danışmanı Başak Dizer (44), şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. Hamileliğinde dördüncü ayına giren Başak Dizer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Çift, doğumun yurt dışında gerçekleşeceği iddiasına da son noktayı koydu.

Kıvanç Tatlıtuğ'un ile Başak Dizer'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Başak Dizer'in (44) geçtiğimiz günlerde üç aylık hamile olduğu ileri sürüldü. Hakkında çıkan hamilelik haberleri hakkında ünlü stil danışmanı, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" açıklamasını yaptı.

"İSMİ HENÜZ DÜŞÜNMEDİK"

Kıvanç Tatlıtuğ ise Beyoğlu’nda yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Heyecanı ve mutluluğu her halinden belli olan oyuncu, bebekle ilgili ilk kez konuştu.

Tatlıtuğ, "Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" dedi.

OĞULLARI OLACAK

Hamileliğinde dördüncü ayına giren Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Yakın çevresine müjdeyi veren tasarımcı, oğlunun odası için hazırlıklara başladı.

DOĞUM İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞECEK 

Çiftin kapısını şimdiden tanınmış bebek bezi, giyim, mama markalarının çaldığı ve Tatlıtuğ'un reklam tekliflerini geri çevirdiği öğrenildi. Çocuklarının doğumunun yurt dışında gerçekleşeceği iddialarını yalanlayan ikili, çocuklarını İstanbul'da kucağına alacak.