Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler’in albüm savaşı

Ünlü rockçı Kaan Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler ve geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu Kıvılcım Ural arasında yeni bir gelişme yaşandı.

Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler’in albüm savaşı

TV100'ün haberine göre Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural çifti, bebekleri kristal İlayda ile Nişantaşı’nda kameralara takıldı. Ikili özel bir hastanenin otoparkından çıkış yaptı. Kıvılcım Ural’ın bir yaşındaki bebeğiyle ön koltukta yolculuk etmesi ise görenleri şaşırttı. Kamerayı görünce gerilen çiftten Kıvılcım Ural, aracın camını açıp açıklama yaptı. Ural, söz ve müziği kendisine ait olan “Aşktan ölen var mı?” adlı şarkısı için stüdyoya girdiğini ve yaptığı şarkıları kızına da dinlettiğini anlattı.

Kıvılcım Ural, eşi Kaan Tangöze’nin kendisine büyük destek verdiğini ifade etti.

Bir dönem Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler ile evliliğini bitiren kadın olarak anılan ve eleştiri oklarına hedef olan Ural, “Artık sular duruldu” dedi.  

Kıvılcım Ural, eşinin Seçkin Piriler’le evliliğinden olan oğulları Hakan ve Volkan’la kızının çok iyi anlaştığını söyledi. 

Kaan Tangöze’nin eski eşi Seçkin Piriler ise bir telefon tanıtımında ortaya çıktı. Seçkin Piriler de tıpkı, Kıvılcım Ural gibi albüm çıkaracağını söyledi ve çocuklarıyla ilgilendiğini belirtti.

Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural’la karşılıklı açtıkları davaları geri çektikleri gündeme gelen Seçkin Piriler, konuyla ilgili konuşmak istemedi.