Kıvılcım Ural'dan Seçkin Piriler sorusuna olay yanıt!

Kaan Tangöze ile fırtınalı beraberlikleri ardından evlenen ve bir çocuk sahibi olan Kıvılcım Ural; muhabirlerin Seçkin Piriler ile ilgili sorusuna yanıt verdi.

Kıvılcım Ural'dan Seçkin Piriler sorusuna olay yanıt!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının muhabirine konuşan Kıvılcım Ural, "Kaan tartışılmaz çok iyi bir baba" dedi.

Kıvılcım Ural; Kaan Tangöze ve Seçkin Piriler'in darp olayı sorulunca "Bir şey söylemem doğru olmaz" yanıtını verdi. Bir muhabir, Seçkin Piriler'in kendisine açtığı hakaret davasını sorunca ise "Karşılıklı açılmış bir dava. Biz de kendisinin bana söylediği hakaretleri sunmak durumunda kaldık. Davalar birleşti ve görülecek. Hukusal bir durum..." dedi. 'Hiç karşılaştınız mı?' diye soran muhabire "Kendisiyle hiç karşılaşmadık" yanıtını veren Ural, 'Peki görseniz, kendisine selam verir misiniz?' diye sorulunca ise "Selam verebileceğim bir konu değil. Bu konu bambaşka bir durum. Konuşmak da doğru değil. Herkesin kendine ait bir dünyası var ve orada yaşıyor. Farklı durumlar biliyorsunuz." ifadelerinde bulundu.