Kızgın eşten şeytani FETÖ planı!

Gülcan A. boşanmak isteyen kocasından intikam almak için şeytani bir plan yaptı. Evine Fetullah Gülen’in kitap ve dergileri ile E serisi 1 ABD doları koyduktan sonra polise kocasının FETÖ’cü olduğunu söyleyen kadın, Rüstem A’nın suçsuz yere 6 ay hapis yatmasına neden oldu.

Kızgın eşten şeytani FETÖ planı!
Yeni Asır'dan Metin Burmalı'nın haberine göre İzmir 'in Buca ilçesinde yaşayan Gülcan A. kendisine boşanma davası açan işadamı eşi Rüstem A'ya kızıp, polise 'Eşim FETÖ'cü' diye ihbarda bulununca, Rüstem A. 6 ay hapis yattı. Suçsuzluğu anlaşılan Rüstem A. serbest kalınca Gülcan A'nın iftira attığı ortaya çıktı.

Rüstem A'nın avukatı Metin İnan, "Müvekkilimin haksız yere 6 ay tutuklu kalmasının en büyük sebebi, bu asılsız ihbarı yapan, boşanma davası açtığı eşidir. Biz eşi hakkında iftira suçundan dolayı suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca maddi ve manevi tazminat hakkımızı da saklı tutacağız" dedi.

KOCA EVİ TERK ETTİ

Buca'da yaşayan ve market zinciri olan işadamı Rüstem A. ile Gülcan A. görücü usulü tanışıp geçen yıl evlendi. 4 ay evli kalan çift şiddetli geçimsizlik yüzünden anlaşmazlık yaşarken, bir süreliğine evi terk eden Rüstem A. soluğu boşanmak için avukatı Metin İnan'ın yanında aldı. Eşine kızan ve kendisinden boşanacağını öğrenen Gülcan A. da eşinden intikam almak için şeytanca bir plan yaptı.

Oturdukları eve, terör örgütü elebaşı Fettullah Gülen'in kitap ve dergilerinin yanı sıra bir de E serisi 1 ABD doları koyduğu iddia edilen Gülcan A. eşinin FETÖ'cü olduğunu öne sürerek polise ihbarda bulundu.

İş adamı Rüstem A'nın evine operasyon yapan polis, evde çeşitli örgütsel dokümanlar, 1 ABD doları ile ruhsatsız bir silah ele geçirdi.

Nöbetçi mahkemeye çıkan Rüstem A, geçmiş yıllarda kıraathanesinin olduğunu ve kumar oynatmak suçundan hakkında iki kez işlem yapıldığını, evden çıkan silahın dedesinden kaldığını, yaşam şekli itibariyle alkol kullandığını, yaşam tarzının örgütle bağdaşmadığını ve evinden çıkan dokümanlarla bir ilgisinin bulunmadığını savundu. Rüstem A. tutuklanıp Menemen T Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

TANIKLAR KONUŞTU

Dosyadaki gizlilik kararının kalkmasından sonra ihbarcının Rüstem A'nın boşanmak istediği eşi Gülcan A. olduğu ortaya çıktı.

Tanıklar, ihbarcıyı Rüstem A'nın eşi olması nedeni ile tanıdıklarını, aralarında geçen bir sohbette Gülcan A'nın "Rüstem ile aramız bozuk, beni boşayacak ama benden boşanmak öyle kolay değil. Ona öyle bir oyun oynayacağım ki başını yakacağım" şeklinde beyanda bulunduğunu söyledi.

BAĞLANTI BULUNAMADI

Tanıkları dinleyen, cep telefonunda 'Bylock' çıkmayan Rüstem A'nın örgütün bankasında hesabının bulunmadığını, kendisinin ya da çocuklarının kapatılan okullarda öğrenim görmediğini, kapatılan dernek ya da vakıflarla bir bağlantısının bulunmadığını belirleyen savcılık, kovuşturmaya yapılmasına yer olmadığına karar vererek 6 aydır cezaevinde olan Rüstem A'yı serbest bıraktı.

"6 AYI GERİ GELMEYECEK"

Müvekkili Rüstem A'nın asılsız FETÖ ihbarı nedeni ile mağdur olduğuna dikkat çeken avukatı Metin İnan, "Tabii ki her türlü ihbar ve başvuru değerlendirilmelidir ancak bunlar yapılırken, arasında çekişmeli boşanma davası olan eşlerin, problem yaşayan iş ortaklarının veya rakip olan kişilerin bu tür şikayetlerinde daha dikkatli davranılması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü bu tür davalarda şahıslar karşısındaki insanı yıpratmak, ona FETÖ'cü damgası vurabilmek için bir takım delillere dayanmadan, bir takım duyumlar ve sonradan yaratılmış delillerle suçlamalarda bulunabiliyor. Müvekkilim de haksız yere cezaevinde kaldığı 6 aylık süreçle ilgili mutlaka yasal yollara başvuracak ama hiçbir gerekçe onun cezaevinde geçirdiği 6 ayını geri veremeyecek" diye konuştu.