Kocaeli açıklarında 3 ceset bulundu!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde denizde 2'si çocuk 1'i kadın 3 ceset bulundu.

Kocaeli açıklarında 3 ceset bulundu!
CİHAN'da yer alan habere göre olay, Kayacık Mahallesi arıtma tesisi açıklarında meydana geldi. Denizde 10 yaşlarında bir çocuk cesedi bulunduğunu gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve kurtarma ekipleri, ilk önce çocuğun cesedini çıkardı. Yapılan aramalarda ilk cesedin bulunduğu yere yaklaşık 100 metre uzaklıkta aynı yaşlarda bir kız çocuğunun cesedine ulaşıldı. Ekiplerin çalışması sonucu aynı mevkide bir kadın cesedi bulundu. Kimlikleri henüz belirlenmeyen cesetler, ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kurtarma ekipleri, olay yerinde başka ceset olma ihtimaline karşın denizde arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Su Ürünleri Kooperatifler Bölge Birliği Başkanı Şükrü İlikhan, yaptığı açıklamada, polis ekiplerin bildirmesi üzerine olay yerine geldiğini söyledi. İlikhan, denizden 2'si çocuk 3 ceset çıkartıldığını, başka cesetlerin olma ihtimaline karşın çalışmaların sürdüğünü kaydetti. İlikhan, "Saat 19 sıralarında deniz polisi aradı. Karamürsel'de bir kaç cesedin denizden çıkarıltıldığını 5-6 kişinin kaybolduğunu söyledi. Bizden tekne yardımı istedi. Bizde gönderdik. Diğer ekiplerde geldi arama çalışmaları sürdürüyor. Kesin olarak birşey bilemiyoruz. 3 kişi bulunmuş. Kesin olarak var mı yok mu her ihtimali karşın bu denizi sahilleri aratıyoruz." dedi.

KARSLI ANNE VE İKİ ÇOCUĞU

Bugün sabah saatlerinde ise yapılan araştırmalarda, cesetlerin kimlikleri belirlendi. Polisten alınan bilgilere göre, Kars nufüsuna kayıtlı olduğu anlaşılan 29 yaşındaki Derya Erdem’in bir süre önce eşinden ayrıldığı, çocukları 7 yaşındaki Bora Can Erdem ve 9 yaşındaki Türkan Efsun Erdem’i yanına alarak Karamürsel İlçesi’ne geldiği anlaşıldı. Derya Erdem’in burada Kocaeli Üniversitesi’ne bağlı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu’nda öğrenim gören kızkardeşi Hacer Arslan’ın yanına gelip, bir süre onun evinde kaldığı, dün öğlenden sonra çocuklarıyla birlikte onun yanından ayrıldıktan sonra da akşam saatlerinde cesetlerinin bulunduğu belirlendi.