Kocaeli TEM Otoyolu'nda trafik adım adım ilerledi

Kurban Bayramı'nı İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin oluşturduğu trafik, TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde adım adım ilerliyor.

Kocaeli TEM Otoyolu'nda trafik adım adım ilerledi
CİHAN'ın haberine göre tatilcilerin öğle saatlerinden itibaren yola çıkmasıyla birlikte Kocaeli TEM Otoyolu'nun İstanbul yönüne trafik akışı yoğunluğu zirveye ulaştı. Araç sürücüleri, İstanbul'dan Ankara yönüne 'Dur kalk' ilerledi.

Özellikle İzmit Batı Kavşağı'ndan itibaren viyadük ve tünellerin olması, yolun zaman zaman iki şeride düşmesi nedeniyle bu mevkilerde sürücüler, çok yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Ankara'dan İstanbul yönüne ise akıcı bir trafik olduğu görüldü.

Boğaziçi Köprüsü'nde bayram yoğunluğu başladı

Kurban Bayramı tatillerini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Boğaziçi Köprüsü'nde yoğunluğa neden oldu.

Kurban Bayramı dolayısıyla oluşan trafik yoğunluğu İstanbul'da tatilciler için çile olmaya başladı. Tatillerini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar, Anadolu'ya gidiş istikametinde Boğaziçi Köprüsü'nde yoğunluğa neden oldu. Trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

Eskihisar Topçular Feribot Hattı'nda bayram yoğunluğu

Bayram tatili nedeniyle Eskihisar Topçular Feribot Hattı'nda uzun kuyruklar oluştu.

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşlar karayollarında araç yoğunluğuna sebep oldu. Bunun en açık göstergelerinden bir tanesi Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Eskihisar köyündeki Feribot İskelesi'nde görüldü. Akşam saat 17.00'dan sonra Eskihisar -Topçular Feribot İskelesi'nin Gebze tarafında uzun araç kuyrukları oluştu. Yolcuların bu durumdan şikayet ettikleri gözlendi. Bazı vatandaşlar ise bu yoğunluğun yarından itibaren daha da artacağına dikkat çekti.

Eskihisar Feribot İskelesi'ne sadece taşıtlar değil yaya olarak karşıya geçmek isteyenlerin de rağbet ettikleri görüldü.