Konya'da akıllara durgunluk veren olay!

Konya’da para karşılığı ilişkiye girdikleri 26 yaşındaki S.D.’yi silahla başına vurarak yaralayıp, parasını gasp ettikleri öne sürülen 3’ü 18 yaşından küçük 4 şüpheli gözaltına alındı.

Konya'da akıllara durgunluk veren olay!
Vatan'da yer alan habere göre olay, saat 01.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Karaaslan Hadimi Mahallesi Hadimi Parkı yakınlarında bulunan boş bir arazide meydana geldi.

İddiaya göre 19 yaşındaki Mehmet G. , arkadaşları 17 yaşındaki B.K., aynı yaştaki N.B. ve 16 yaşındaki S.T. fuhuş yapmak suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan S.D. ile yaklaşık 200 lira vererek ilişkiye girmek üzere anlaştı. Şüpheliler kendilerine ait araçta S.D. ile ilişkiye girdi. Ardından Mehmet G. iddiaya göre kuru sıkı tabanca ile S.D.’yi tehdit ederek hem ilişkiye girmek için verdikleri parayı, hem de çantasındaki diğer paraları istedi.

Kadının direnmesi üzerine de başına tabanca ile vurarak yaraladı.

Çantayı alan şüpheliler olay yerinden ayrılırken, polisi arayan S.D. ise gasp edildiğini ileri sürerek yardım istedi. Çalışma başlatan polis, kadının ifadesi doğrultusunda şüphelilerin kaçış istikametindeki Trafik Elektronik Denetleme Sistemi (TEDES) ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kaçtıkları aracı tespit etti. Plaka kayıtlarından Mehmet G.’nin adresine ulaşan ekipler şüpheliyi suç aleti tabanca ile birlikte gözaltına aldı.

İfadesi doğrultusunda da arkadaşları B.K., N.B. ve S.T.’yi oturdukları adreslerde yakaladı. Mehmet G. ifadesi alınmak üzere polis merkezine, yaşı küçük olan 3 zanlı da Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.