KSK’nin huzuru kalmadı!

Transfer yasağı, puan silme cezaları, istifalar, maddi kriz ve beraberinde ligde üst üste alınan kötü sonuçlar Karşıyaka’da keyifleri kaçırdı, taraftar tepki gösterdi.

KSK’nin huzuru kalmadı!
Yeni Asır'dan Gökhan Özyurtlu'nun haberine göre 2. Lig Beyaz Grup'ta Hacattepe'den sonra sahasında Pendikspor ile de 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da moraller bozuk. Transfer yasağına engel olamayan, puan silme cezalarına çözüm bulamayan, futbol ve basketbol şube başkanlarının görevi bıraktığı Karşıyaka'da üst üste alınan kötü sonuçlar camiayı tedirgin etmeye devam etti. Sosyal medyada yönetim hedef tahtası haline gelirken futbolculara da maç sonrası bir grup taraftar tepki gösterdi.

Karşıyaka'nın 3 puan hevesi son dakikalarda gelen golle yarıda kılırken bazı taraftarlar futbolculara sözlü olarak sataştı.

TEPKİ GÖSTERDİLER

Can, Arif, Abdülhamit, Battal ve teknik direktör Atilla Güneş, tribünlere kadar giderek, "Biz ne şartlarda maçlara hazırlanıyoruz, haberiniz var mı? Kimsenin bizlere küfür etmeye hakkı yok. Büyük fedakarlıklarla görev yapıyoruz" diyen futbolcular güçlükle sakinleştirildi.

DÜŞME HATTINDAN BİR TÜRLÜ ÇIKAMADI

Eski futbolcusu Banahene'ninn yaklaşık 210 bin liralık alacağını ödemediği için 3 puanı silinen Karşıyaka, 2. Lig Beyaz Grup'ta 4 haftadır düşme hattından kurtulamadı. Ulusal Kulüp Lisansı'nı da alamayan KSK'ye 3 puan cezası daha gelecek. Yeşil-kırmızılılar, puan silme cezalarıyla fena halde sarsıldı, ligde tutunmanın hesaplarını yapmaya başladı.

'HİÇBİR YERE GİDEMEZSİNİZ'

Maçın ardından taraftarların büyük bölümü Karşıyakalı futbolculara destek vererek, soyunma odasına giden oyuncuları tribünlere davet etti. Taraftar temsilcisi Okan Kırmacı, "Kimsenin futbolculara küfür etmeye hakkı yok" dedi. Teknik direktör Atilla Güneş ise taraftara seslenerek, "Kulüp zarar görmesin diye ses çıkarmıyoruz. Bu çocuklar sonuna kadar desteği hak ediyor. Bu takıma sahip çıkın" diye haykırdı. Bu sözler üzerine Kırmacı ise, "Sen de topçularda sezon sonuna kadar buradasınız, hiçbir yere gidemezsiniz" dedi.

İZMİR'DE ÖZLEM BÜYÜYOR

Geçen sezon Atilla Güneş önderliğinde son 5 maçın 5'ini de kazanan Karşıyaka bu sezon bu özelliğinden uzaklaştı.

Silivrispor galibiyetiyle başladığı ligde 3 puanı silinen yeşil-kırmızılılar, ardından çıktığı 3 maçta Niğde Belediye (1-0) ve Bugsaş'a (3-2) yenilirken Pendik ile 1-1 berabere kaldı. Karşıyaka'nın galibiyet hasreti ise toplamda 5 maça yükseldi.
Konular Spor Haberleri