Kubilay Aka'yı ifşa eden genç kız canlı yayında konuştu

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka'yı ifşa eden Beyza Güneş isimli genç kız "Söylemezsem Olmaz" programına konuk oldu.

Kubilay Aka'yı ifşa eden genç kız canlı yayında konuştu

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Beyza Güneş konuya ilişkin sessizliğini bozarken yaklaşık bir hafta önce Kubilay Aka ile yazışmaya başladıklarını ve geçtiğimiz günlerde bir gece yarısı oyuncunun 10 gün önce taşındığı Zekeriyaköy'deki evlerine gittiklerini anlattı. Evde Miray Daner'e ait eşyalar gördüğünü anlatan Güneş, Aka'nın kedilerinin fotoğraflarını çektiğini ama paylaşmadığını söyledi.

Yayının moderatörü Ece Erken, "Hiç tanımadığın bir erkek. Çocuğun evine gecenin 2'sinde neden gidersin? Özel hayatı ifşa bir kere son derece yanlış. Özel hayatı afişe etmemek gerekiyor. Sen bu konudan dolayı kesin ceza alacaksın. Hiç tanımadığın bir adamın evine gidiyorsun. Bu Kubilay Aka değil George Clooney de olsa evinde ne işin var? Sendeki büyük bir cesaret. Sana belki de sapkınca şeyler yapsa ne yapacaktık? Ailen ne yapacaktı?" yorumlarında bulunarak Güneş'e "Neden ifşa etme gereği duydun?" sorusunu yöneltti. Beyza Güneş ise "Çünkü kullanıldığım apaçık ortada. Bu bir intikam duygusuydu" yanıtını verdi.

Güneş, Ece Erken'in "Yayınlayamayacağımız bir sürü mesaj var. Bir takım fotoğraflar istemişsiniz. Çok detay vermeden ne fotoğrafı attı Kubilay sana? Bir erkek ne atabilir?" sorusuna ise "Yüzü görünmeden bir takım fotoğraflar attı. Anlık atıldığı için screenshot alamadım" yanıtını verdi.