Kübra Ece'nin ölümünde "Brezilyalı sevgili krizi" iddiası!

İstanbul'da televizyon programıyla ünlenen 30 yaşındaki Kübra Ece, Avcılar'daki bir apartmanın 4'üncü katından aşağı düşerek hayatını kaybetti. Ece'nin ölümünün ardından evde bulunan 5'i erkek 7 kişi gözaltına alındı.

Kübra Ece'nin ölümünde "Brezilyalı sevgili krizi" iddiası!

Sabah Gazetesi'nden Bulut Yamandağ ve Yunus Emre Kavak'ın haberine göre Ece'nin bir ay önce ayrıldığı eski sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin Brezilyalı bir kız ile sevgili olduğunu sosyal medyadan öğrendi ve yanına gitti.

Burada çıkan tartışmanın ardından 4. Kattan aşağı düştü. Gözaltına alınan 7 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.Genç kadının son instagram paylaşımı ise yürek dağladı... "Gelişine yaşayın gitsin. Oscar Wilde de demiş ya, 'Yaşamak çok nadir rastlanan bir şeydir; çoğu insan sadece var olur'..."

Sır ölüm Kübra Ece'yi İstanbul Avcılar'da önceki gün gece saatlerinde buldu. Çıktığı televizyon programıyla ünlenen 30 yaşındaki Ece'nin erkek arkadaşı Mehmet Emre Ş. ile olan birliktelikleri yaklaşık bir ay önce son buldu.

İddiaya göre ayrılığa kendini hazır hissetmeyen Kübra Ece, eski sevgilisi Mehmet Emre Ş.'nin Brezilyalı Luizia Marina R.C. ile yeni bir ilişkiye başladığını öğrendi. Kıskançlık krizine giren Ece, soluğu eski sevgilisinin Avcılar Gümüşpala'da bulunan evinde aldı.

İddiaya göre evde bulunan 6 kişinin önünde eski sevgilisiyle tartışan Ece, ardından kendisini dördüncü kattaki daireden aşağı bıraktı.

Ağır yaralanan Ece, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

EVDEKİ 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kadının ölümünün ardından olay mahallinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla olay sırasında evde bulunan Mikail Ö., Hami A., Mehmet Emre Ş., Ayşe Ç., Muhammed Ali Ş., eski sevgilisi Mahmut Emir Ş. ve esli sevgilisini yeni sevgilisi Brezilyalı Luizia Marina R.C.'yi gözaltına aldı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, Kübra Ece'nin ölümüne ilişkin yürütülen incelemenin ise devam ettiği kaydedildi. Polisin sır dolu ölüm ile ilgili soruşturması çok yönlü olarak devam ediyor.

"SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Olayla ilgili konuşan Kübra Ece'nin kuzeni İbrahim Sunar, cinayet şüphesi olduğunu ifade ederek sonuna kadar konunun takipçisi olacaklarını belirtti. Sunar, çok bilgileri olmadığını ama medyaya yansıtıldığı gibi nişanlı olmadığını kaydederek, "Biz sadece çok yakın bir arkadaşının doğum gününe gittiğini biliyoruz. Doğum gününü kutluyorlar eve geliyorlar. Daha sonra ne olduysa, telefon mu geldi haber mi geldi bilmiyorum çıkıp olayın yaşandığı eve gidiyorlar. Ondan sonrasını biz de bilmiyoruz. Adalete güveniyoruz. Bu olayın peşini kesinlikle bırakmayacağız. Bizim kızımızın çok yakın bir arkadaşının erkek arkadaşının evi. Ama içeride ne oldu ne bitti biz de bilmiyoruz. Bize sabah 04.30 gibi haber geldi. Biz hep beraber koştuk gittik. Bunun mutlaka bir sorumlusu vardır. Ya biri itti ya da kendisi atladı. Atladıysa da neden atladı? Orada illa ki bir konuşma oldu, bir şeyler geçti ki kızımız yaptıysa da bu duruma geldi. Orasını tabi adalet çözecek" dedi.