Kuma kabul etmeyen eşini ve kızını öldürdü!

Bünyamin Solmaz, birlikte yaşadığı kadını eve kuma olarak getirmek istedi. Eşi Saime Solmaz ve 11 çocuğu bu duruma karşı çıktı. Çılgın koca eşi ile kızını kurşun yağmuruna tuttu.

Kuma kabul etmeyen eşini ve kızını öldürdü!

Sabah Gazetesi'nden Furkan Nehri'nin haberine göre Ağrı'nın Patnos ilçesinde, 11 çocuk babası Bünyamin Solmaz (50), kumayı kabul etmeyen eşi Saime Solmaz (52) ile kızı Keziban Kaya'yı (32) vurarak öldürdü. Olay, önceki gün saat 18.00 sıralarında Patnos ilçesine 11 kilometre uzaklıktaki Değirmendüzü Köyü'nde meydana geldi. Bünyamin Solmaz yaklaşık 4 ay önce adı öğrenilemeyen bir kadınla ilişki yaşamaya başladı. Kadını, kuma olarak getirmek istedi. Eşi Saime Solmaz ve 11 çocuğu, bu duruma karşı çıktı. Bünyamin Solmaz da, köy imam ve aile büyüklerini araya sokarak, ailesiyle barışmak istedi. Ancak eşi ve çocukları her seferinde, ilişkisini bitirmesini istedi.

5 ÇOCUK ANNESİ KIZINA DA ACIMADI


Bünyamin Solmaz, önceki akşam beraberine sevgilisini de alıp, ailesinin yaşadığı Değirmendüzü Köyü'ndeki eve geldi. İçeri girdiği anda da yanında getirdiği tabancayı eşi Saime Solmaz (52) ile evli ve 5 çocuk annesi kızı Keziban Kaya'ya ateşledi. Anne-kız, olay yerinde hayatını kaybederken, kaçan Solmaz, jandarma tarafından saklandığı ilçe mezarlığında yakalandı. Olay yeri incelemesinden sonra Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve kızının cansız bedenleri, dün saat 09.00'da Erzurum Adli Tıp Kurumu'na getirildi.