Kusursuz görünmek

Kusursuz görünmek

Kusursuz görünmek

Her daim güzel ve bakımlı görünen bazı kadınlar vardır. Yüzlerinde hiçbir kusur yokmuş gibi görünür fakat unutmayın ki kusursuz insan yoktur. O imrendiğiniz kadınlar, sadece bazı makyaj hilelerini bilir ve uygularlar. İşte size mükemmel görünmek için 7 önemli adım…

- Krem şeklindeki fondötenden yüzünüze bir parça sürüp parmak uçlarınızla yüzünüze yedirin. Fondötenin üstüne kesinlikle pudra sürmeyin.

- Göz makyajına başlamadan önce göz kapağınızın çevresine yüzünüze sürdüğünüz fondötenden bir ton açık başka fondöten sürün. Göz altına hafifçe pudra sürün.

- Elmacık kemiklerinize gül rengi tonlarında allık sürün. Allığınızın son derece ince olmasına özen gösterin.

Kaş altından kirpiğe kadar uzanan kemiğe, sıvı göz farını parmaklarınızla yayın. Göz kapaklarınıza bej tonlarında far sürün.

- Kirpiklerinizi kıvırın ve üst kirpiklerinize rimel sürün. Kirpikleri belirginleştirmek için ince fırçayla siyah göz farını, üst göz kapağınızın uç kısmına sürün.

- Dudaklarınızın etrafına doğal renkte bir dudak kalemi sürün. Dudaklarınızın renginden yalnızca bir ton koyu olması gerekiyor. Dudak içini de parlatıcı ya da açık renkte bir rujla boyayın.

- Bir kaş kalemiyle hafifçe kaşlarınıza renk vermelisiniz. Sonra bir fırçayla kaşlarınızı tarayın.

Konular Güzellik