KUTLUAY YENİ MEKANINDA KONUKLARINI AĞIRLADI

Türk mutfağı'nın farklı lezzetlerini bir araya getiren "Latife" Türkiye'nin ilk A sınıfı yatay ofis projesi Flatofis'te kapılarını lezzet tutkunlarına açtı.

KUTLUAY YENİ MEKANINDA KONUKLARINI AĞIRLADI

Yatırımı Milli Basketbolcu İbrahim Kutluay ve aynı zamanda kayınbiraderi olan Encore İletişim Danışmanlık Kurucusu Ortağı Enis Şener tarafından gerçekleştirilen Latife, oturma düzeninde 160 ,terasla birlikte ise 500 kişilik kapasitesiyle misafirlerini modern tasarımı ile dikkat çeken Flatofis'in teras katında ağırladı. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Mehmet Ali Erbil'in katılımı ile İbrahim Kutluay yeni mekanı olan Latife'nin açılışını yaptı.

"En büyük destekçim eşim Demet Hanım" İbrahim Kutluay "Latife" için "Bu mekan bizim için aile mekanıdır. Burasını biz aile olarak işleteceğiz çok kaliteli olmasına çok dikkat ettik. En büyük destekçim ise eşim Demet Hanım'dır. O varsa her şey çok güzeldir" dedi.

"Ömer zaten basketbolcu genleriyle doğdu" Kutluay, ikinci bebekleri Ömer'in göbek bağını Amerika'da bir basketbol sahasına gömdükleri haberleri için "Haberleri okudum. Fakat bu okuduklarıma sizden daha çok yabancıyım. Çünkü yapmadığım ve kimseye anlatmadığım bazı haberler çıktı. Oysa ben Amerikaya giderek yeni doğan oğlumun göbek bağını Amerika'nın en büyük stadyumunun ortasına gömmüşüm. Vallahi okuduğum da sadece güldüm. Çünkü çok komik... Benim böyle bir şey yapmaya ihtiyacım yok. Zaten benim oğlum bir basketbolcu genleriyle dünyaya geldi" diye konuştu.

"Kız bak kayınpederin geldi" Mehmet Ali Erbil ise Latife'nin açılışında İbrahim Kutluay'ın küçük kızı İrem'i görünce "Kız sen nasıl benim gelinim olacaksın. Bak kayınpederin geldi hiç ayağa da kalkmıyorsun" diyerek İrem ile şakalaştı.