Leicester City, Andre Ayew'e talip oldu ortalık karıştı

Fenerbahçe’nin kiralık olarak her konuda anlaştığı Andre Ayew’i isteyen Leicester City, Swansea’ya 13 milyon euro önerdi. Tilkiler’in menajeri Claude Puel’in övgüyle bahsettiği Ayew’in de İngiltere’den ayrılmaya sıcak bakmamasından dolayı resmi imzalar gecikti.

Ayew ortalığı karıştırdı!
YILLIK 3,2 MİLYON NET ÜCRET

Güneş Gazetesi'nin haberine göre
Fenerbahçe'nin hem Swansea City ile hem de Ganalı yıldızı Andre Ayew ile anlaşmasına rağmen 28 yaşındaki yıldızın transferin gerçekleşmemesinin ardından Leicester City çıktı. Swansea City ile 1,5 milyon euroluk kiralama ücreti, Ayew'in menajeriyle de yıllık 3,2 milyon euroya el sıkışan Sarı-Lacivertli ekip, 28 yaşındaki yıldızı bir türlü resmi olarak duyuramadı. Gana ve İngiliz basınına yansıyan haberlere göre, Riyad Mahrez 67.8 milyon euro karşılığında Manchester City’e gönderen Leicester, Cezayirli yıldızdan doğan boşluğu Ayew ile doldurmayı planlıyor.

PUEL KESİN OLARAK İSTİYOR

Tilkiler'in, Fulham’ın 8 milyon euroluk teklifini reddeden Swansea’nin, kanat oyuncusu için 13 milyon euro önerdiği bildirildi. Leicester City Menajeri Claude Puel’in Ganalı yıldızı mutlaka alınmasını istediğini yazan The Times küme düşen İngiliz ekibin bu teklife hayır diyemeyeceğini yazdı. Ayew’in de İngiltere’den ayrılmaya sıcak bakmadığı aktarıldı. Wolverhampton'ın 28 yaşındaki yıldızı renklerine katmayı düşündüğü aktarılırken, Gana basını, Ayew kardeşlerle Newcastle United’in da ilgilendiğini yazdı.

2 TAKIM 30 MAÇ 3 GOL 4 ASİST

Yaşanan bu gelişmeler nedeniyle bir türlü kararını veremeyen 28 yaşındaki Ganalı yıldızın menajeri Frank Trimboli’nin de Sarı-Lacivertliler’e net bir cevap verememekle birlikte transferin Fenerbahçe lehine noktalanacağını savunduğu bildirildi. Sky Sport da Fenerbahçe’nin Ayew’i kadrosuna kattığını duyurdu. Geçtiğimiz sezon devre arasında West Ham’dan 22,8 milyon euro bonservis bedeli ile Swansea’ye transfer olan 28 yaşındaki oyuncu sezonun ikinci yarısında 12 Premier Lig maçında 2 asist yaptı. İlk yarısında ise West Ham formasıyla 18 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.
Konular Spor Haberleri