Lider Şahin: "İnsanlar beni yanlış yorumluyor"

Son şarkısı ‘Bir Tek Sen’ ile dikkatlerine üzerine çeken Lider Şahin, Bi Başka Youtube kanalında Melis Güvenç’in konuğu oldu.

Lider Şahin: "İnsanlar beni yanlış yorumluyor"

Lider Şahin, "Hakkında yanlış bilindiğini düşündüğün neler var?" sorusuna "Türkiye'de magazinin nasıl işlediğinin farkındayım. Fakat magazin seni bambaşka bir yerde konumlandırıyor. İnsanlar beni magazin üzerinden değerlendiriyor ve yanlış yorumluyor. Ama benim söz yazarı, besteci, iç mimar olduğumu bilmeyen bir o kadar da insan tanıyorum. Araştırmadan mesleki ve tavır olarak eleştiri aldığım insanlar oluyor. Ama ben her vakti yoğun geçen, işiyle, müziğiyle ve kariyeriyle uğraşan biriyim. Ama bunun aksi düşünülmesine tepkiliyim." yanıtını verdi.

"Ünlü simalarda yaşadığın ilişkilerden sonra magazinde bu kadar yer almak seni rahatsız etti mi? Artık magazinin önünde ilişkimi yaşamam gibi bir kararın var mı?" sorusuna ise "Ben bu camianın içine doğduğum ve fuar kulislerinde büyüdüğüm için etkilenmiyorum. Çünkü bir taraftan da prodüktörüm ve bu işin böyle işlediğini de kabul ediyorum. Bu yüzden bu konuda soğuk kanlıyım. Ama özel hayatını da çok ortada yaşayan biri değilim. İzole yaşamayı seviyorum. Bu yüzden bunun dengesini artık kendim kurabiliyorum, anlayabiliyorum ve anlayışlı olabiliyorum. Ama bir daha magazinin önünde ilişki yaşamam kararıyla hareket etmiyorum. Magazin sizi her yerde yakalayabilir bunun farkında olarak artık her şeyi yönetebiliyorum." ifadelerini kullanarak yanıtladı.

Konular Lider Şahin