Lil Murda'dan sevenlerine albüm sürprizi

Türkçe Hip Hop ve Rap türündeki çalışmalarıyla sokakların sesi olan Lil Murda, kariyerinin ilk solo albümü olan Vidos’u sevenlerinin beğenilerine sundu.

Lil Murda'dan sevenlerine albüm sürprizi

Lil Murda'nın, doğup büyüdüğü Bağcılar sokaklarına ithafen hazırladığı Vidos isimli ilk solo albümü, yaklaşık 2 yıl süren özenli ve yoğun bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkıyor. 

Lil Murda, içindeki isyanını şarkılarına yansıttığını söylediği Vidos albümünü kariyerinin önemli bir dönüm noktası olarak tanımlıyor.

Toplamda 8 şarkı bulunan albümde düet çalışmalara da imza atan Lil Murda’ya Ayaz Kardeş, UZİ, Heijan ve Mavi gibi kendi alanındaki önemli sanatçılar eşlik ediyor. 


Lil Murda'dan sevenlerine albüm sürprizi


Albümün çıkış şarkısı olan ve UZİ’yle birlikte seslendirdikleri “GNG Freestyle 1” şarkısının ilginç videosu ise albüm çıkışı ile beraber yayınlandı. Çıkış şarkısının sözleri Lil Murda ve UZİ imzası taşıyan GNG Freestyle 1 şarkısının bestesi ise Doruk Çalışoğlu imzası taşıyor. 

Klip yönetmenliğini Denizhan Korkmaz'ın üstlendiği klipte, Lil Murda ve UZİ geriye sarılmış şekilde İstanbul'un getto sokaklarında dolaşıyor ve bu esnada ikiliye eşlik eden Aytek Arts imzalı animasyonlar ise dikkat çekiyor.


Lil Murda'dan sevenlerine albüm sürprizi - Resim : 2


Klibin one shot -Pelan Sekans- tekniği ile çekilmiş olması da izleyenlerde ayrı bir etki yaratıyor.