Linet'ten 'kalça' itirafı!

Şarkıcı Linet'in değişimi şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde bir mekanda sahne alan Linet'in kalça bölgesindeki değişim çok konuşulmuştu. Estetik operasyon geçirdiği iddia edilen şarkıcı, merak edilenleri yanıtladı.

Linet'ten 'kalça' itirafı!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa"nın haberine göre geçen hafta çıktığı sahnede vücudundaki değişimle dikkat çeken Linet'ten itiraf geldi. Konserinde vücudunu saran bir tulum tercih eden şarkıcının estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Linet'in kalça bölgesinin yapısı ABD'li televizyon yıldızı Kim Kardashian'ı akıllara getirdi.

Ünlülerin sıkça başvurduğu estetik operasyonuna merak saran Linet, 30 bin TL karşılığında kalçasına yağ enjekte ettirterek dolgu yaptırttı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Linet estetik iddialarına açıklık getirdi. Ünlü şarkıcı, önce ‘Spor yaptım’ dese de daha sonra doktor müdahalesi olduğunu kabul etti.

"Hem spor yaptım hem de bir operasyon geçirdim" diyen Linet, "Oraya hiçbir dolgu veya implant falan yaptırmadım ama bir operasyon olduğunu kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.