Lütfü Türkkan'ın yakınlarının öldüresiye dövdüğü gazeteci konuştu

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'ndeki kaçak çiftliğinde yıkım çalışmalarını görüntüleyen İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan'ın şoförünün de aralarında olduğu dört saldırgan tarafından darp edildi. Muhabirin yüzünde derin bir kesik oluştu.

Lütfü Türkkan'ın yakınlarının öldüresiye dövdüğü gazeteci konuştu

Sabah Gazetesi'nden Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre dört kişi jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken Uslu ise hastaneye kaldırıldı.

"ÖLDÜRESİYE DARBETTİLER"

Gazeteci Mustafa Uslu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Bugün İYİ Parti milletvekili Lütfü Türkkan'ın Dilovası ilçesinde bulunan çiftliğindeki kaçak yapıların yıkımını haberleştirmek isterken 4 kişinin saldırısına uğradım. Bir basın mensubu olarak beni, sadece işimi yapmaya çalıştığım için öldüresiye darbettiler" dedi.

Lütfü Türkkan'ın yakınlarının öldüresiye dövdüğü gazeteci konuştu

Uslu, hastanedeki tedavisinin tamamlandığını belirterek, "Şu an iyiyim, sağlık durumum çok şükür iyi. Sadece yüzümde derin bir kesik var. Arayan, mesaj atan, sosyal medyadan destek veren herkesten Allah razı olsun. Şahıslardan şikâyetçi oldum. Tek temennim adaletin yerini bulmasıdır" ifadelerini kullandı.

Lütfü Türkkan'ın yakınlarının öldüresiye dövdüğü gazeteci konuştu - Resim : 2

ELE VERİR TALKINI, KENDİ YUTAR SALKIMI! 15 KAÇAK YAPIYA YIKIM! (HABER LİNKİ)

İYİ PARTİLİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN’IN KIZINDAN SKANDAL HAREKET! (HABER LİNKİ)