Magazin gündemini sallayan aşk üçgeni!

Gigi Hadid'in adı televizyon yıldızı Tyler Cameron ile anıldı. Tyler Cameron'ın adı da "The Bachelorette" yarışmasındaki Hannah Brown ile anılınca, ortaya gündemi çalkalayan bir aşk üçgeni çıktı.

Magazin gündemini sallayan aşk üçgeni!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre yakışıklı şarkıcı Zayn Malik ile yıllarca bir dargın bir barışık devam eden 3 yıllık ilişkisini bitiren Gigi Hadid’in adı, "The Bachelorette" yarışmasının yıldız ismi Tyler Cameron ile anılıyor.

Geçtiğimiz hafta Instagram’da karşılıklı olarak birbirlerini takip eden iki ünlü isim, dün de bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Magazin gündemini sallayan aşk üçgeni!

Magazin gündemini sallayan aşk üçgeni! - Resim : 2

Aralarında aşk dedikodularının dolaştığı ABD’li TV yıldızı ve ünlü model Hadid’in aralarındaki ilişki, dünya basınında gündem oldu. Zira Cameron, yarışmada Hannah Brown ile yakınlaştı ve 26 yaşındaki Tyler’ın Gigi ile görütülenmesi takipçilerini de ikiye böldü. Hatta ‘Team Gigi’ ve ‘Team Hannah’ hashtagleri dahi açıldı. Öyle ki Lindsay Lohan dahi tartışmalara katıldı ve Hannah’nın tarafında olduğunu yazdı.

Magazin gündemini sallayan aşk üçgeni! - Resim : 3

Şu an her iki taraftan da bir açıklama gelmedi ama dün akşam birlikte bowling oynayan ikilinin oldukça eğlenceli vakit geçirdiği söyleniyor.