Magazin muhabirleri yaşanan kazayı anlattı

Bodrum’da, ünlüleri takip eden magazin muhabirlerini taşıyan tekneye bölgedeki otele ait hız teknesi çarptı. Kaptanın bacağından ağır yaralandığı korkunç kazada, muhabirler son anda denize atlayarak canlarını kurtardı.

Magazin muhabirleri yaşanan kazayı anlattı
Güneş Gazetesi'nin haberine göre havaların ısınmasıyla Bodrum’a akın eden tatilcileri çekmek için göreve giden magazin gazetecilerini taşıyan tekneye başka bir tekne çarptı.

Hürriyet Gazetesi’nden Cenker Tezel, TV100 muhabiri Metehan Ekşi ve Habertürk muhabiri Onur Aydın, haber yapmak için Cennet Koyu açıklarına Osman Demirkoz kontrolündeki tekneyle hareket etti. Görev başındayken bölgede bulunan bir otelin özel teknesi son sürat gelerek gazetecilerin bulunduğu tekneye çarptı. Çarpmadan hemen önce tekneden atlayabilen gazeteciler hayatlarını son anda kurtarırken, ayağını pervaneye kaptıran kaptan Demirkoz ise ağır yaralandı.

Muhabirler yaşanan olayın ardından 'Verilmiş sadakamız varmış' ifadesinde bulunurken; kaza sonrası olay yerinden hızla kaçan otel teknesinin kaptanı Alper Sakay, Sahil Güvenlik ekiplerinin müdahalesiyle kıskıvrak yakalandı.

Olayın kaza olduğunu iddia eden Sakay “Teknede yolcum vardı. Kasıtlı yapılmış bir şey yok. Dümen kitlendi ve gazetecileri gördüğümde de ise manevra yapamadım” dedi. Olay sonrası hastaneye kaldırılan gazetecilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bacağından yaralanan kaptan Osman Demirkoz’un ise tedavisi sürüyor.

Olaya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan TGS, kazanın cinayete teşebbüs olduğunu ve soruşturmanın takipçisi olduklarını duyurdu. TGS'nin açıklaması şöyle:

Magazin muhabirleri yaşanan kazayı anlattı