Mahsun Kırmızıgül, Alişan sorulunca ne dedi?

"Mucize 2 Aşk" filmi Cuma günü vizyona giren Mahsun Kırmızıgül kimlere sitem etti? Kendisini hedef alan açıklamalarda bulunan Alişan'a hangi cevabı verdi.

Mahsun Kırmızıgül, Alişan sorulunca ne dedi?

TV100'de ekrana gelen "Magazin Hattı" programının haberine göre Mahsun Kırmızıgül, "Ben senaryosunu 3,5 yıl önce yazmaya başladım. 2 yıl önce hazırlıklara başladık. Çekimler yapıldı. 9 ay sinema yasasını beklemek zorunda kaldık. Koskoca 3,5 yıl geçti." ifadelerinde bulunurken "Ben iddiaları lafları sevmiyorum ama film hakkında sinema işletmeleri çok güzel şeyler söyledi. Benim rakamlarla işim yok. Farkındalık yaratacak bir proje... Ben çok mutluyum" dedi.

Muhabirlerin bir önceki filminin gişede bekleneni vermemesi sorulunca ise Kırmızıgül, sitem dolu sözler söyleyerek "Vezir Parmağı'nda başka bir şey vardı. Filmin iyi olup olmadığıyla ilgili bir şey değildi o. Bunu tüm Türkiye biliyor... Maalesef ülkede hiç bir başarı cezasız kalmıyor..." şeklinde konuştu.

Muhabirler, kendisini hedef alan açıklamalarda bulunan eski dostu Alişan'ı sorunca konuşmamayı tercih eden Kırmızıgül "Görüşürüz kendinize iyi bakın..." ifadelerinde bulunarak uzaklaştı.