Mahsun Kırmızıgül: "Durum içler acısı"

Mahsun Kırmızıgül, önceki akşam eşi Ece Binay ve arkadaş grubuyla İstinyePark'taydı. Mekan çıkışı görüntülenen Kırmızıgül ve eşi, uzun süre sonra ilk kez gazetecilere açıklamalarda bulundular.

Mahsun Kırmızıgül: "Durum içler acısı"
Milliyet'ten Emrah Akçaay'ın haberine göre yoğun çalıştığını belirten Mahsun Kırmızıgül, "Dört aydır Amerika'daydım. Hazırlık sürecine çalıştığımız çok güzel projeler var. Yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

"SAHNELERİ ÖZLEDİM"

Muhabirlerin "Sahnelere geri dönecek misiniz?" sorusuna Kırmızıgül, "Sahneleri özledim aslında. Yoğun konserlerim vardı eskiden. Beni takip eden, seven ve dinleyen çok hayranım vardı. Onları gerçekten çok özledim. Ancak bugün müzik dünyasının durumu içler acısı. Son dönemde müzik endüstrisi hiç olmadığı kadar kötü durumda. Tuzu kuru olan sanatçı arkadaşlarımıza sözüm yok, ama alt katmanlarda besteci ve söz yazan arkadaşlarımız zor durumda. Bunları görmemiz gerekiyor. Telif yasasıyla ilgili sevgili Orhan Gencebay uzun süredir çalışıyor. Hayatını müziğe adamış insanlar zor durumda. Bu bir eksiklik" şeklinde cevap verdi.

"ÇAĞIRIRSA SEVE SEVE OYNARIM"

"Kızınız Lavin büyüyünce 'Baba ben şarkıcı olacağım' derse onu destekler misiniz, yoksa 'Kızım sen oyuncu ol' mu dersiniz?" şeklindeki soru üzerine Kırmızıgül, "Arkadaşlar zaman belirleyecek. Kendisi okuyacak. Biz onun eğitimi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Benim oğlum da (Mahmut Kırmızıgül) sinema okuyor Los Angeles'da ve bu sene son senesi. Galiba o da orada çalışmaya karar verdi. Orada kalabilir oğlum" dedi.

Muhabirlerin "Peki oğlunuz 'Baba film çekiyorum. Seni de başrol olarak istiyorum' derse. Teklifi kabul eder misiniz?" sorusuna ise "Oynarım tabii, oynamaz mıyım? Seve seve, 'hemen' derim" şeklinde cevapladı.